FTC: Szalai, Huszti és Stieber után is érdeklődtek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.13. 18:36
null
Stieber, Szalai és Huszti is képben a Fradinál? (Fotó: AFP, montázs)
A Nemzeti Sport Online megbízható, klub közeli forrásból úgy értesült, hogy a bajnok és kupagyőztes Ferencváros informálisan felvette a kapcsolatot Szalai Ádámmal, Huszti Szabolccsal és Stieber Zoltánnal, illetve képviselőikkel.

 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az említett három futballista a következő szezonban biztosan a zöld-fehérek játékosa lesz, a konkrét tárgyalások csak ezután kezdődhetnek meg.

Szalai Ádám 2014 nyarán, hatmillió euróért érkezett a Hoffenheimhez a Schalkétól, 2018-ig köti szerződés a TSG-hez. Jelenleg a Hannoverben játszik kölcsönben, de forrásainktól megtudtuk, hogy a Fradi érdeklődik iránta, ami egybecseng a csakfoci.hu értesülésével.

Stieber Zoltán a Hamburg játékosa (2017 nyaráig szól a szerződése), de jelenleg kölcsönben a Nürnbergnél szerepel, esetleges érkezése már korábban is szóba került. A télen Thomas Doll vezetőedző is elismerte, hogy napirenden volt a szerződtetése.

Az említett két futballistával és klubjaikkal a nyári Európa-bajnokság után ülhetnek le egyeztetni a ferencvárosi vezetők. Tárgyalásról már csak amiatt sem beszélhetünk még, mert a játékosokat élő szerződés köti a klubjukhoz, így először a csapataikkal kellene megegyeznie a Fradinak.

Huszti Szabolccsalkicsit más a helyzet: mivel korábban lemondta a válogatottságot, így biztosan nem lesz ott a kontinenstornán, az ő értéke így nem változhat egy jó szerepléssel. Úgy tudjuk, az Eintracht Frankfurt légiósának megszerzésére csak akkor lesz esélye a Ferencvárosnak, ha csapata kiesik a Bundesligából.

Az Eintracht jelenleg a 15. a német élvonalban, egy ponttal előzi meg az osztályozós helyen lévő Werder Brement egy fordulóval a bajnokság vége előtt.

Korábban megírtuk, hogy a Lech Poznantól távozó szélső, Lovrencsics Gergő is a Ferencváros célkeresztjébe kerül, előrehaladott egyeztetések folynak a felek között.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár), Csilus Tamás (Kisvárda), Haris Attila (Soroksár), Kunsági Roland (Soroksár), Valencsik Dávid (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Burak Camoglu (német-török, Dortmund II), Marvin Ducksch (német, Dortmund II), Fiola Attila (Puskás AFC), Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt), Joshua John (holland, Nordsjaelland – Dánia) Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Stieber Zoltán (Hamburg, kölcsönben Nürnberg), Szalai Ádám (Hoffenheim, kölcsönben a Hannovernél)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik