nemzetisport.hu 2019.05.05 11:11 Frissítve: 2019.05.05 11:16

FTC: Petrjak ügynöke szerint Orosz Pál nyilatkozata egyoldalú

Ügynöke szerint az utolsó napig kivártak, de miután a Ferencváros nem válaszolt Ivan Petrjak ügyében, végül elfogadták a Mol Vidi FC ajánlatát. Ivan Pirozsenko szerint a klubnak több tiszteletet kellene mutatnia Petrjak iránt.

Ivan Pirozsenko (balra) nem találja a szavakat Petrjak ügyében (Fotó: football.ua)

 

 
FTC: Rebrov Kijevbe is elutazott, hogy tárgyaljon Petrjakról, hiába
FTC: fordulat Petrjak ügyében – az ukrán a Mol Vidinél köt ki?

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója szombaton azt mondta, hónapok óta tárgyalásban álltak a Sahtar Doneckkel, folyamatosan mentek az egyeztetések, végül Petrjak menedzsmentje azt mondta, a Vidi jóval magasabb fizetést kínált.

„Orosz Pál nyilatkozata nagyon egyoldalú és felszínes. Az utolsó hat hónapban mi kerestük a Ferencvárost, írtunk nekik, hívtuk őket, de válasz nem volt. Ivan úgy képzelte, hogy marad a Ferencvárosban, de csak az ő oldaláról volt meg ez a szándék. Megtiszteltetés volt, hogy Ivan ott focizhatott, hiszen a Ferencváros egy nagy klub és remek éve volt a csapatnál, amellyel bajnok lett. Ugyanakkor  kölcsönben játszott ott, a klubnak ezt értenie kellett volna és aktívan cselekednie. Az elmúlt három hónapban igyekeztem azt is elmagyarázni az FTC-nek, hogy Petrjaknak vannak más ajánlatai is. Őszintén szólva, nem értem, hogy nem tudták nyélbe ütni a transzfert. Nem találom a szavakat. Mi az utolsó napig kivártunk” – idézte az M4Sport.hu Ivan Pirozsenko menedzsert, aki a Football.ua oldalnak  nyilatkozott.

Pirozsenko hozzátette, az utolsó napig  a lehető legkorrektebb módon viselkedtek a Fradival.

„Szerhij Rebrovnak külön szeretnék köszönetet mondani. Ivan szeretett vele együtt dolgozni, ő pedig a végsőkig harcolt érte. Sajnos ezzel egyedül maradt a klubnál. A Fradi pedig mutathatna több tiszteletet Petrjak irányába, mert ő mindent megtett a csapatért, amellyel bajnok lett” – mondta. 

 

2020.02.24 22:16:42

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.02.24 13:35:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nikolics megszenved az első gólért, megvan Petrjak első mesterhármasa. Szépségdíjas paksi találatok.

2020.02.24 11:45:05

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Ritkaság, amikor valaki ennyire sikeres lesz és közben ilyen nagyszerű, szerény, közvetlen figura marad.”

2020.02.24 11:50:35

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„A tudása emelte nagyon magasra, ám ez csak arra szolgált, hogy emberként igyekezzen minél többet átadni magából.”

2020.02.24 09:16:48

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Nem szeretem a reflektorfényt. De elfogadom, hogy most nem tudom kikerülni az interjút” – mondta az FTC elleni 3–0 után.