FTC: Petrjak ügynöke szerint Orosz Pál nyilatkozata egyoldalú

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.05. 11:11
null
Ivan Pirozsenko (balra) nem találja a szavakat Petrjak ügyében (Fotó: football.ua)
Ügynöke szerint az utolsó napig kivártak, de miután a Ferencváros nem válaszolt Ivan Petrjak ügyében, végül elfogadták a Mol Vidi FC ajánlatát. Ivan Pirozsenko szerint a klubnak több tiszteletet kellene mutatnia Petrjak iránt.

 

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója szombaton azt mondta, hónapok óta tárgyalásban álltak a Sahtar Doneckkel, folyamatosan mentek az egyeztetések, végül Petrjak menedzsmentje azt mondta, a Vidi jóval magasabb fizetést kínált.

„Orosz Pál nyilatkozata nagyon egyoldalú és felszínes. Az utolsó hat hónapban mi kerestük a Ferencvárost, írtunk nekik, hívtuk őket, de válasz nem volt. Ivan úgy képzelte, hogy marad a Ferencvárosban, de csak az ő oldaláról volt meg ez a szándék. Megtiszteltetés volt, hogy Ivan ott focizhatott, hiszen a Ferencváros egy nagy klub és remek éve volt a csapatnál, amellyel bajnok lett. Ugyanakkor kölcsönben játszott ott, a klubnak ezt értenie kellett volna és aktívan cselekednie. Az elmúlt három hónapban igyekeztem azt is elmagyarázni az FTC-nek, hogy Petrjaknak vannak más ajánlatai is. Őszintén szólva, nem értem, hogy nem tudták nyélbe ütni a transzfert. Nem találom a szavakat. Mi az utolsó napig kivártunk” – idézte az M4Sport.hu Ivan Pirozsenko menedzsert, aki a Football.ua oldalnak nyilatkozott.

Pirozsenko hozzátette, az utolsó napig a lehető legkorrektebb módon viselkedtek a Fradival.

„Szerhij Rebrovnak külön szeretnék köszönetet mondani. Ivan szeretett vele együtt dolgozni, ő pedig a végsőkig harcolt érte. Sajnos ezzel egyedül maradt a klubnál. A Fradi pedig mutathatna több tiszteletet Petrjak irányába, mert ő mindent megtett a csapatért, amellyel bajnok lett” – mondta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik