HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.10 15:44 Frissítve: 2018.06.10 15:51

FTC: Paintsil iránt a német élvonalból is érdeklődnek – sajtóhír

A kickgh.com információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremen is beszállt a Joseph Painsti játékjogáért folyó küzdelembe.

HIRDETÉS

 

Paintsil már nem az NB I-ben kezdi meg a következő szezont? (Fotó: Tumbász Hédi)

A Paintsil-saga során korábban már beszámoltunk róla, hogy a 20 éves ghánai játékos távozna a Magyarországról, és az NB I-nél erősebb ligában kezdené meg a következő szezont.

A legkomolyabb kérő továbbra is a belga Genk, azonban a kickgh úgy tudja, az Anderlecht, a Bruges, a Basel és a Werder Bremen az az öt csapat, amely végső hadjáratot indíthat a fiatal támadó iránt.

Az elmúlt hetekben egyébként olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a Köln és a Southampton is szívesen látná soraiban Paintsilt.

 
A Paintsil-ügy előzményeiről ITT olvashat!

Ismerve a Paintsil-ügy előzményeit, nagy kérdés, hogyan áll majd hozzá a Ferencváros a ghánai légiós távozási szándékához. Orosz Pál vezérigazgató ugyanis a télen több interjúban elmondta, hogy Paintsil szerződtetésére a nyáron lejáró kölcsönmegállapodáson túl opciós joga van a Ferencvárosnak, és már jelezték is, hogy véglegesítenék.

Ezzel szemben Ghánában úgy tudják, hogy a Fradi határidőig nem érvényesítette az opciós jogát, s ezért Paintsil kérőinek a Tema Youthszal kell tárgyalniuk.

Az biztosnak látszik, hogy a Fradi kész a végsőkig elmenni igaza érvényesítése érdekében, hiszen már a télen is jogi lépéseket helyezett kilátásba, amikor Paintsil az érvényes kölcsönszerződése ellenére kis híján aláírt a Genkhez. Az FTC a határozott fellépésének köszönhetően az Üllői úton tudta tartani a játékost, aki tavasszal 11 meccsen két góllal és két gólpasszal járult hozzá a bajnoki címért küzdő zöld-fehérek szerepléséhez. Ezek után azon sem lennénk meglepődve, ha az ügy a nyáron végül a nemzetközi szövetség, vagyis a FIFA előtt folytatódna, ha a Fradinál úgy gondolják, hogy az opciós joguk nagyon is érvényben van, és érvényesíteni is kívánják azt.

Joseph Paintsilt a Ferencvárosban kölcsönben szerepelve 25 meccsen tíz gólt és hét gólpasszt jegyzett az NB I legutóbbi idényében.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS