Találatok a Joseph Paintsil címkére

Találatok száma: 35

FTC: változás! Paintsil visszatér – állítja az ügynöksége

2018-01-18 08:28:42

Újabb változás állhat be a Ferencváros labdarúgócsapatának ghánai légiósa, Joseph Paintsil ügyében, aki maláriás megbetegedésre hivatkozva nem tért vissza a klubhoz, miközben a belga Genk szerződtette volna.

magyar átigazolás  Tema Youth  NB I  Joseph Paintsil  Genk  Ferencváros 

FTC: „Felháborítóak a vádak” – Orosz Pál reagált a Paintsil-ügyre

2018-01-16 19:31:18

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója felháborítónak nevezte azokat a vádakat, amelyekkel Joseph Paintsil ügynöke, Emmanuel Gyasi illette a Ferencvárost. A menedzser úgy nyilatkozott, a magyar klub nem épített bele a futballista szerződésébe egy olyan záradékot, amelyről a felek szóban állítólag megegyeztek.

nemzetközi átigazolás  magyar átigazolás  Orosz Pál  Joseph Paintsil  Ferencváros  FTC 

FTC: Paintsil ügynöke ismét megszólalt – érdekes dolgot mondott

2018-01-16 18:20:40

Joseph Paintsil ügynöke, Emmanuel Gyasi úgy érzi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros átverte őt és ügyfelét, amikor a futballista szerződésébe nem építettek bele egy olyan záradékot, amelyről szóban megegyeztek. A menedzser erről a ghanasoccernet.com című internetes portálnak beszélt.

nemzetközi átigazolás  magyar átigazolás  Tema Youth  Joseph Paintsil  Ferencváros  FTC 

FTC: Paintsil ügynöke szerint átverték őket az Üllői úton

2018-01-16 14:48:39

Egyre bonyolultabb Joseph Paintsil ügye: a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros ghánai légiósának ügynöke, Emmanuel Gyasi egy helyi lapnak nyilatkozva elmondta, azt várták a magyar klubtól, hogy több tiszteletet mutat a támadó iránt. Azzal vádolja az FTC-t, hogy kihagyta a szerződéséből azt, amiről szóban megegyeztek. Orosz Pál szerint felháborítóak és alaptalanok a vádak.

nemzetközi átigazolás  magyar átigazolás  Tema Youth  Joseph Paintsil  Genk  Ferencváros 

Genk: „Megegyeztek Paintsil csapatával, kompenzálnák a Fradit, de...”

2018-01-15 18:58:29

A belga Het Nieuwsblad sportrovatának újságírója Guillaume Maebe lapunknak arról beszélt, hogy információik szerint a Genk már mindenben megegyezett Joseph Paintsilről a Tema Youth csapatával, és a belga együttes a játékost kölcsönben foglalkoztató Ferencvárost is hajlandó lenne kárpótolni, de a zöld-fehérek erről hallani sem akarnak.

nemzetközi átigazolás  magyar átigazolás  NB I átigazolás  Joseph Paintsil  Genk  Fradi 

FTC: A végsőkig elmegyünk – Orosz Pál a Paintsil-ügyről

2018-01-15 12:23:31

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál a klub hivatalos Facebook-oldalán azt mondta: a végsőkig elmennek, hogy bizonyítsák igazukat Joseph Paintsil ügyében.

Orosz Pál  Joseph Paintsil  Ferencváros  FTC 

FTC: Paintsil egészséges, edzésbe állt, de nem a Fradinál – fotók

2018-01-14 12:42:45

Joseph Paintsil körül egyre nagyobb hercehurca alakult ki a napokban. A 19 éves ghánai játékosnak már a Ferencvárossal kellene készülnie a tavaszi szezonra, de se híre, se hamva. A támadónál nemrég maláriát diagnosztizáltak, de a Nemzeti Sport Online Ghánából megtudta, már egészséges, sőt edzésbe is állt.

NB I  Joseph Paintsil  Ghána  Genk  Fradi  Ferencváros 

FTC: Sem Paintsilt, sem az orvost nem értük el – Orosz

2018-01-14 07:48:18

A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál ismét megszólalt a ghánai középpályás, Joseph Paintsil ügyében, akinek a szerződése értemében már meg kellett volna kezdenie a felkészülést az NB I listavezetőjénél, miközben Belgiumban egyre több hír lát napvilágot arról, hogy a Genkhez igazol. A sportvezető a Tv2 Tények című műsorában beszélt az ügyről.

magyar átigazolás  légiósok  NB I  Joseph Paintsil  Ferencváros  FTC 

FTC: megszólalt a Genk edzője Paintsil átigazolásáról

2018-01-13 12:05:28

Philippe Clement, a Genk edzője óvatosan beszélt Joseph Paintsil esetleges szerződtetéséről a belga Het Belang van Limburgnak.

Philippe Clement  NB I  Joseph Paintsil  Genk 

FTC: Joseph Paintsil súlyos, maláriás beteg

2018-01-12 16:40:56

Joseph Paintsil, a Ferencváros ghánai játékosa maláriával küzd a hazájában – tudta meg a csakfoci.hu, amelynek információját Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója megerősítette.

malária  betegség  Joseph Paintsil  Ferencváros  FTC 

FTC: Joseph Paintsil vitatja a megállapodását – sajtóhír

2018-01-12 12:39:24

Érdekes hírt közölt a Het Nieuwsblad, a belga portál szerint ugyanis a Racing Genk tárgyalásokat folytat Joseph Paintsillel, a Ferencváros ghánai légiósával, aki vitatja, hogy megállapodása lenne a magyar csapattal a hosszabbításról.

magyar átigazolás  labdarúgó NB I  Orosz Pál  Joseph Paintsil  Genk  Ferencváros 

Év sportolója: a szurkolók szerint Paintsil lőtte az év gólját

2018-01-11 19:06:18

A Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán kiderült, hogy a szurkolói szavazás alapján a Ferencvárost erősítő ghánai Joseph Paintsil szerezte az Év gólját. A legjobb háromba még Szoboszlai Dominik és Csoszánszki Dávid találata került be.

Év sportolója  Év gólja  Joseph Paintsil 

Hosszú Katinka hatodszor, Baji Balázs először lett az Év sportolója

2018-01-11 16:03:16

Hosszú Katinka lett az év női, Baji Balázs az év férfi sportolója a sportújságírók szavazatai alapján az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. Az év csapata a hagyományos csapatsportágakban a Győri Audi ETO KC női kézilabda-együttese, míg az egyéni sportágakban a tenisz Davis-kupa-válogatott lett. Az év edzője címet elnyerő Shane Tusup magyarul mondott beszédében kért nyilvánosan elnézést azoktól, akiket megbántott. Életműdíjat vehetett át Mészöly Kálmán és Balczó András, a magyar sportélet két legendás egyénisége.

év sportolója  Év Sportolója Gála  női kerekesszékes vívóválogatott  Szeles Mónika  Szabó Katalin  Shane Tusup 

FTC: Paintsil iránt Belgiumból érdeklődnek – sajtóhír

2018-01-10 13:18:53

A Ferencváros ghánai válogatott játékosa, Joseph Paintsil iránt a belga Genk érdeklődik – értesült a belga Het Laatste Nieuws.

magyar átigazolás  Joseph Paintsil  Genk  Ferencváros  FTC 

FTC: lehívták az opciót, marad a klubnál a kulcsjátékos

2018-01-09 10:30:54

Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgó NB I-ben éllovas csapatának vezérigazgatója szerint a közeljövő legfontosabb feladata a bajnoki cím megszerzése mellett a játékoskeret egyben tartása lesz.

magyar átigazolás  labdarúgó NB I  Orosz Pál  Joseph Paintsil  Ferencváros  FTC 

Ugrai vagy Paintsil? Itt az ősz gólja – a Videoton kapta!

2017-12-20 11:45:42

A Nemzeti Sport Online-on az ősz NB I-es válogatottja után az ősz gólját is megszavazhatták olvasóink a honi élvonalból. Tizenkét találat közül lehetett választani, de igazából csak kettő versengett egymással: a diósgyőri Ugrai Roland Videotonnak lőtt bombagólja és a ferencvárosi Joseph Paintsil nagy szólója, amelyből ugyancsak a Videoton kapott gólt.

gólszépségverseny  Ugrai Roland  NB I-es visszapillantó  NB I  Joseph Paintsil  Ferencváros 

NB I: 3 FTC- és 3 Vidi-játékos az NS őszi álomcsapatában

2017-12-14 08:39:55

Az idény befejeztével elkészítette posztonkénti rangsorát a Nemzeti Sport, amelynek eredményeként az NB I 2017–2018-as szezonjában az első 19 forduló legjobb tizenegye a következő: Dibusz – Bényei, Kamber, Uzoma – Pátkai, Tőzsér – Varga R., Lazovics, Paintsil, Lanzafame – Henty.

álomcsapat  Videoton  Varga Roland  Pátkai Máté  Joseph Paintsil  Ferencváros 

NB I: két Fradi-játékos az NS őszi rangsorának élén

2017-12-13 11:28:03

A hagyományokhoz híven a Nemzeti Sport elkészítette a 2017–2018-as NB I-es idény őszi szezonjának játékosrangsorát a munkatársaink által adott osztályzatok alapján: a mezőnyben Joseph Paintsil, a kapusoknál a szintén ferencvárosi Dibusz Dénes végzett az élen.

osztályozás  NB I  Joseph Paintsil  Dibusz Dénes 

FTC: Paintsilt szeretnénk megtartani, az El-csoportkör elvárható – Orosz

2017-12-13 09:00:31

A labdarúgó NB I-ben az élen telelő Ferencvárosnak opciós joga van megvásárolni Joseph Paintsilt, az együttes 19 esztendős ghánai játékosát.

Orosz Pál  NB I  Joseph Paintsil  Fradi  Ferencváros  FTC 

NB I: Szakály a hét embere, a Fradi légiósa szerezte a hét gólját

2017-12-04 15:34:35

Az NB I 18. fordulójának mérkőzései is bővelkedtek emlékezetes történésekben, hiszen nemcsak csodaszép gólokat, hanem óriási kihagyott ziccereket és nagy mentéseket is láthattunk a pályán, ahogy az élvonalbeli csapatok vezetőedzőinek a nyilatkozatai között is akadnak mosolyogtató mondatok. A fordulókat követő szokásos visszatekintőnk fókuszában ezúttal a Ferencváros–Videoton csúcsrangadó áll, de futunk egy kört Újpesten is, rövid kitekintést teszünk Debrecenben, valamint külön foglalkozunk Szakály Péterrel és Szabó Jánossal is.

Újpest  Szakály Péter  Szabó János  Puskás Akadémia  Novothny Soma  NB I