FTC: Orosz Pál reagált Doll nyilatkozatára és Rebrov fizetésére

Vágólapra másolva!
2018.08.24. 13:55
null
Orosz Pál nem árulta el, hány évre kötöttek szerződést Szerhij Rebrovval (Fotó: Török Attila)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Sport Tv Mai Helyzet című műsorában reagált Thomas Doll korábbi nyilatkozatára, miszerint néhányan túl sokat vártak a Ferencvárostól, illetve arra is, hogy sajtóhírek szerint Szerhij Rebrov évi másfél millió eurót keres a zöld-fehérek vezetőedzőjeként.

Mint arról beszámoltunk, Thomas Doll távozása után az 52 éves szakember a MOPO-nak arról beszélt, hogy szerintenéhányan túlságosan sokat akartak a Ferencvárosnál.

„Nem tudom, hogy mire gondolt. Ha arra, hogy azt vártuk el, hogy bekerüljünk az Európa-liga csoportkörébe, arról én úgy gondolom, hogy ezzel a háttérrel, ami nekünk adva van, ez nem nagy elvárás” – fogalmazott Orosz Pál, aki elmondta, több jelölt is volt a kispadra, többükkel találkoztak is, végül pedig Rebrov lett a befutó.

A sajtóban megjelent hírek szerint az ukrán tréner évi másfél millió eurót keres majd a Ferencváros labdarúgócsapatánál. Ezt cáfolta Orosz.

„Nagyon szeretnénk, ha ennyit tudnánk fizetni egy edzőnek, de köze nincs hozzá” – így az FTC Zrt. vezérigazgatója.

Orosz Pál biztos benne, hogy más játékstílusban láthatjuk majd futballozni a Ferencvárost, illetve arra is tett utalást, hogy Thomas Dollnak végkielégítést fizetnek, azt azonban nem árulta el, milyen összegről van szó.

A teljes beszélgetés a Sport Tv Facebook-oldalán tekinthető meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik