HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.23 08:38 Frissítve: 2018.08.23 08:42

FTC: Néhányan túlságosan sokat akartak – Thomas Doll

A Ferencváros labdarúgócsapata kedd délután bejelentette, hogy közös megegyezéses szerződés-megszüntetéssel távozik a kispadról Thomas Doll vezetőedző. A német szakember a hamburgi MOPO-nak beszélt arról, hogyan érintette a távozás és mi vezetett hozzá.

HIRDETÉS
Thomas Doll sajnálja, hogy így ért véget a ferencvárosi időszaka (Fotó: Földi Imre)

 

 
Aranyérmek és átjáróház – Thomas Doll Fradija számokban 

A Hamburg és a Borussia Dortmund korábbi edzője közel öt esztendőt töltött el a Ferencvárosnál, amellyel egy bajnoki címet, három Magyar Kupa-győzelmet, egy Ligakupa-sikert és egy Szuperkupa-diadalt ünnepelhetett, a nemzetközi porondon azonban elmaradt a jó teljesítmény, így végül elfogyott a türelem.

„Fájdalmasan érint a távozás. Csalódott vagyok, hogy így kellett véget érnie, mert fantasztikus és sikeres időszak volt” – kezdte Thomas Doll, aki röviden kitért arra is, milyen problémákkal szembesült.

„A klubnál néhányan túlságosan sokat akartak. Túl sok játékosról kellett lemondanunk, az újak pedig későn csatlakoztak be a közös munkába. Időre és szerencsés lapjárásra van szükség ahhoz, hogy kvalifikáld magad Európába a szezon ilyen korai szakaszában.”

És mit hoz a jövő? A MOPO úgy tudja, Doll neve két héttel ezelőtt felvetődött a Baselnél Raphael Wicky utódjaként, ám végül Marcel Koller lett a befutó. A német lap szerint a másodosztályú Ingolstadt is képben van, amellyel az elmúlt években kétszer is szóba hozták a trénert.

„Maradok Budapesten, amely továbbra is fontos szerepet tölt be az életemben. Eljön a nap, amikor valami történni fog, de addig is óvatosnak kell lenni a pletykákkal, mert sok nonszensz dolgot lehet hallani” – mondta Doll, aki végezetül hozzátette, a Ferencváros mindig is különleges helyet foglal majd el a szívében.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.24 23:46:31

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Honvéd nála az egyik legértékesebb márka.

2018.09.23 12:41:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hrabina Alex „kivédte a Vidi támadóinak a szemét”, ám a fehérváriak így is két góllal jobbnak bizonyultak.

2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

HIRDETÉS
HIRDETÉS