nemzetisport.hu 2017.10.02 09:42 Frissítve: 2017.10.02 10:22

FTC: Nyáron megpróbálunk erre megoldást találni – Varga menedzsere

A Ferencvárosban futballozó Varga Roland menedzsere, Vörösbaranyi József a Ripostnak elárulta, a nyáron szerződést hosszabbító támadó nem tett le arról, hogy ismét külföldön játsszon.

Varga Roland élete formájában futballozik (Fotó: Földi Imre)

 

A 11 bajnokin tizenkétszer betaláló Varga toronymagasan vezeti a góllövőlistát, nem véletlen, hogy klubja augusztusban meghosszabbította a szerződését.

„Jövő nyáron lejárt volna Roland szerződése. A Ferencváros és Varga Roland szándéka is az volt, hogy ne ingyen távozzon. Korrekt szerződést kötöttünk, amiben az is benne van, hogy mennyiért engedhetik el. Biztos vagyok benne, hogy nyáron lesz külföldi kérője” – mondta Vörösbaranyi József.

Varga Roland elvileg a januári átigazolási időszakban is klubot válthatna, de a játékos menedzsere erre nem lát sok esélyt.

„Nem beszélnék januárról, tiszteletben kell tartani a Ferencváros érdekeit. A klub nem fogja az egyik legjobbját elengedni a tavaszi idény előtt. Varga Roland huszonhét éves, talán ez az utolsó időszak a karrierjében, amikor külföldre kerülhet. Nyáron megpróbálunk erre megoldást találni.”

Amikor a ferencvárosi labdarúgót arról faggatták, hogy minek köszönhető a mostani kiváló formája, azt felelte, másképp gondolkozik. Ezzel Vörösbaranyi is egyetért.

„Már tizennyolc éves kora óta foglalkozom vele, és mindig benne volt ez a teljesítmény. Soha nem a játéktudással volt a gond, sajnos felmerült néhány zavaró tényező a karrierjében, de ezeket rendbe raktuk. Most minden pozitív vele kapcsolatban.”

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.10.21 23:23:33

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Be kell látnom amúgy, barátomnak igaza van. Ez már nem az a Fradi–Újpest, amelytől a szüleink féltettek minket a kilencvenes években, amelynek rituáléja a véres utcai összecsapással és a szilánkosra rúgott metróablakok csörrenésével volt teljes.

2017.10.21 15:51:07

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Ugrai az elsőt elrontotta, Joannidisz azonban a 93. percben már nem hibázott.

2017.10.21 13:24:03

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

A hajdúságiak első élvonalbeli győzelmüket aratták vendégként.

2017.10.21 10:01:11

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

Kuttor Attila döntetlennel debütált a Mezőkövesd kispadján.

2017.10.21 13:13:33

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Gyorsan vezetést szerzett a jobban kezdő Haladás, a második félidőre azonban elfogytak a vendégek.