nemzetisport.hu 2017.10.02 09:42 Frissítve: 2017.10.02 10:22

FTC: Nyáron megpróbálunk erre megoldást találni – Varga menedzsere

A Ferencvárosban futballozó Varga Roland menedzsere, Vörösbaranyi József a Ripostnak elárulta, a nyáron szerződést hosszabbító támadó nem tett le arról, hogy ismét külföldön játsszon.

Varga Roland élete formájában futballozik (Fotó: Földi Imre)

 

A 11 bajnokin tizenkétszer betaláló Varga toronymagasan vezeti a góllövőlistát, nem véletlen, hogy klubja augusztusban meghosszabbította a szerződését.

„Jövő nyáron lejárt volna Roland szerződése. A Ferencváros és Varga Roland szándéka is az volt, hogy ne ingyen távozzon. Korrekt szerződést kötöttünk, amiben az is benne van, hogy mennyiért engedhetik el. Biztos vagyok benne, hogy nyáron lesz külföldi kérője” – mondta Vörösbaranyi József.

Varga Roland elvileg a januári átigazolási időszakban is klubot válthatna, de a játékos menedzsere erre nem lát sok esélyt.

„Nem beszélnék januárról, tiszteletben kell tartani a Ferencváros érdekeit. A klub nem fogja az egyik legjobbját elengedni a tavaszi idény előtt. Varga Roland huszonhét éves, talán ez az utolsó időszak a karrierjében, amikor külföldre kerülhet. Nyáron megpróbálunk erre megoldást találni.”

Amikor a ferencvárosi labdarúgót arról faggatták, hogy minek köszönhető a mostani kiváló formája, azt felelte, másképp gondolkozik. Ezzel Vörösbaranyi is egyetért.

„Már tizennyolc éves kora óta foglalkozom vele, és mindig benne volt ez a teljesítmény. Soha nem a játéktudással volt a gond, sajnos felmerült néhány zavaró tényező a karrierjében, de ezeket rendbe raktuk. Most minden pozitív vele kapcsolatban.”

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.18 23:16:53

Labdarúgó NB I DLUSZTUS IMRE

ALAPVONAL. A grund attól attól volt igazán hatékony, hogy az önfeledten, szeretetből játszó, így speciális játékintelligenciát és kiváló erőnlétet szerző gyerekek mellett, mögött állt egy mester, egy édesapa, aki tudott futballozni, netán maga is edző volt.

2018.02.17 12:51:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A zöld-fehérek hazai pályán már három góllal vezettek a Domzale ellen, de a végén kétszer is betaláltak a szlovénok.

2018.02.17 00:18:27

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Ereje teljében lévő jó külföldi játékos nem szerződik hozzánk.

2018.02.15 08:37:15

Labdarúgó NB I BORSI GERGELY

„Mi is beszéltünk már róla, hogy jó úton járunk, s ha így folytatjuk, meglesz az eredménye.”

2018.02.14 23:07:20

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. A futball, mint valami irányjelző bója a tengeren, mutatta neki az idő múlását. Nem úgy gondolt vissza a fiatalságára, hogy családi események, születésnapok jutottak eszébe, hanem a világbajnokságok kapcsán, például ahogy Farkas Jancsi kapásgólt lő a braziloknak…