FTC: Moniz összetört, köszönetet mond a szurkolóknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.01. 21:59
null
Ricardo Moniz saját bevallása szerint fantasztikus időszakot töltött el a Ferencvárosnál, sajnálja, hogy szomorú vége lett (Fotó: Grnák László)
Az NSO Tv telefonon elérte Ricardo Monizt, a Ferencváros vasárnap este menesztett edzőjét, aki elmondta: teljesen összetört a vezetőségi döntést követően.

„Összetörtem. Teljesen megtört ez a döntés. Nem szeretnék részletekbe belemenni, annyira magam alatt vagyok. Szeretnék köszönetet mondani. Fantasztikus klubnál dolgozhattam, a világ legjobb szurkolóival, köszönöm az energiájukat és a buzdítást! Sosem felejtem őket. Egyelőre nem tudom, mihez kezdek a közeljövőben. Ez minden” – nyilatkozta Ricardo Moniz az NSO Tv-nek.

„Óriási csapás ez számomra” – mondta Moniz a holland Voetbal Internationalnak. – Fantasztikus másfél évet töltöttem itt, sajnos a teljesítményünk visszaesett. De nagy szomorúság ez nekem."

SZAVAZÁS

Ön szerint jó döntést hozott az FTC vezetősége Ricardo Moniz elküldésével?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A holland edző a csapat mélyrepülését – a Ferencváros 6 pontot szerzett mindössze legutóbbi 8 bajnokiján – elsősorban Akeem Adams tragédiájának tudja be.

„Ez a legnagyobb tragédia, ami elképzelhető és átélhető. Ettől kezdve hanyatlott a formánk. Több játékosom hetekig nem aludt, és ez érthető. A Ferencváros ennek következtében sok pontot veszített, ez vezetett el a mai eseményekhez. Naponta kaptam a jelentéseket Akeem állapotáról, aki az intenzív osztályon fekszik, és még mindig az életéért harcol. Ugyanakkor biztosítanom kellett, hogy a Ferencváros eredményesen szerepeljen. Persze nem ez az egyetlen faktor a visszaesés mögött, más tényezők is szerepet játszottak."

HÁTTÉR, REAKCIÓK
Az FTC szerződést bontott Ricardo Monizzal
A Fradi érdekeit tartottuk szem előtt – Kubatov
FTC: forró a kispad, húsz év alatt huszonegy váltás

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik