FTC: megkönnyezte az ezüstöt a távozó középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 07:46
null
Csukics (balra) valószínűleg az utolsó bajnokiján szerzett gólt (Fotó: Szabó Miklós)
Mint beszámoltunk róla, Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője elismerte, Vladan Csukics távozik a zöld-fehérektől. A középpályás elismerte, elérzékenyülten figyelte a bajnoki ezüstérmek átadását.

Csukics lelkiállapota érthető volt, a szerb középpályás minden bizonnyal utoljára lépett pályára a Fradi labdarúgójaként az Üllői úton. A Videoton elleni bajnokin (2–0) ráadásul ő szerezte csapata második gólját, és már a gólörömén is látszott, hatalmas feszültség szakadt ki belőle.

„Az utóbbi napokban örömből és szomorúságból egyaránt kijutott nekem – mondta Csukics. – A lányom a meccs napján ünnepelte a születésnapját, pénteken pedig a tizedik házassági évfordulónk volt. Csak éppen a családom Szerbiában él, én meg egyedül vagyok Magyarországon, s ez beárnyékolta a szép pillanatokat. A mérkőzés alatt mindenesetre kizártam a külvilágot, csak a játékra figyeltem, és góllal járultam hozzá, hogy két héten belül másodszor is legyőzzük a bajnokot. A találatom után a szurkolók a nevemet skandálták, ami minden labdarúgónak hatalmas elismerés. Persze nem csupán nekem volt okom az örömre, az egész csapat jól játszott, tehát igazán sikeres volt a szezon utolsó bajnokija.”

Aztán az érmek átadását már könnyeit törölgetve nézte a labdarúgó, aki Doll kijelentése ellenére még nem tudja, mit hoz számára a jövő.

„Különleges nap volt, a családi ünnepek, a bizonytalan helyzetem, és a gólom… Nem csoda, hogy magával ragadtak az érzelmeim. A Magyar Kupa-győzelmet is megkönnyeztem, és szombaton is gyönyörű pillanatokat éltem át. Szeretem a klubot, a szurkolókat, de egyelőre minden bizonytalan, nem tudom, mit hoz a jövő. Június utolsó napján lejár a szerződésem, legutóbb egy hónapja beszélgettem a vezetőkkel, de nem született megegyezés. Hétfőn ismét leülünk tárgyalni, remélem, legkésőbb keddre pont kerül az ügy végére. Megtörténhet, hogy végül maradok, de könnyen lehet, hogy szombaton az utolsó bajnokimat játszottam az Üllői úton.”

Ha valóban így lesz, egy trófeát még nyerhet a zöld-fehérekkel a középpályás, szerdán ugyanis a Ferencváros a Debrecennel mérkőzik a Ligakupa döntőjében.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Leandro de Almeida (Omonia Ciprus, szabadon igazolható), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza, ?), Csilus Tamás (Lombard), Hidvégi Sándor (Dunaújváros, ?), Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár, ?) Simita Gergő (Soroksár, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Tarczy Pál (szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik