FTC: Megfelelő ajánlat esetén állok a feladat elébe - László

Vágólapra másolva!
2010.05.13. 08:31
Címkék
 Vezetőedzőt keres a Ferencváros labdarúgócsapatának menedzsmentje. László Csaba a Nemzeti Sportnak elmondta, egyeztetett a vezetőkkel, és megfelelő ajánlat esetén vállalná a feladatot. Rajta kívül Gellei Imrével és Egervári Sándorral is felvették a kapcsolatot a zöld-fehérek vezetői.  

A Ferencváros vezetősége szűk két héttel korábban bejelentette: Craig Short menedzser – pro licences diploma hiányában – a bajnokság végén távozik a csapattól, míg a – papíron – vezetőedző Tuboly Frigyes szerződését május 8-án felbontották.

Jövő hét végén befejeződik szezon, s mert rövid a szünet, a menedzsmentnek záros határidőn belül olyan vezetőedzővel kell megállapodnia, akinek képesítése megfelel az MLSZ versenykiírásában rögzített követelményeknek. Berki Krisztián, a labdarúgócsapatot működtető zrt. vezérigazgatója a napokban személyesen tárgyalt László Csabával.

„Munka nélküli edző vagyok, így meghallgattam klub ajánlatát, de tárgyalásnak nem nevezném a találkozást – jelentette ki a legutóbb a skót Hearts együttesét irányító edző. – Annyiban mindenesetre egyetértettünk, hogy a Ferencváros a jelenleginél jobb helyezést érdemel, ám másról nem tudok beszámolni. Ha a klub hivatalos ajánlatot tesz, és az elképzeléseink megegyeznek, állok a feladat elébe, mert a klub mindig is a szívem csücske volt, s az is maradt."

László azonban nem az egyetlen jelölt a posztra, Berki Krisztián vezérigazgató megerősítette azt az információt, hogy tárgyalt Gellei Imrével, és azt is elmondta, hogy Egervári Sándorral ugyancsak egyeztetett, de részleteket nem árult el a megbeszélésekkel kapcsolatban.  

A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN TOVÁBBI RÉSZLETEKET OLVASHAT A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik