FTC: Leonardóval előrehaladott tárgyalások folynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 12:26
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a brazil Leonardo júliusban térhet vissza a Ferencváros labdarúgócsapatához. A támadónak lejár a szerződése, és egyelőre még nem hosszabbított a csapattal, de a játékost képviselő menedzser szerint közel a megegyezés.

„Leonardo ügyében előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Ferencváros vezetőivel. Júliusban tér vissza Magyarországra, és ekkor a szerződést is aláírhatjuk, mert jól érzete itt magát, nincs akadálya a folytatásnak” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a brazil támadót képviselő Sports Entertainment Group menedzseriroda részéről Georgi Attila.

A játékosügynök egy másik ferencvárosi játékosra, az újonnan szerződtetett Arsenio Valpoortra is kitért. Elmondta, hogy egy plusz egy éves szerződést kötött a játékos a klubbal. A megállapodásban szereplő opció bizonyos mérkőzésszámhoz kötött, vagyis ha meghatározott számú meccsen pályára lép a bajnokságban, akkor egy évvel automatikusan meghosszabbodik a szerződése. Az előző szezonban a holland Julian Jenner is hasonló megállapodást kötött a klubbal, az ő szerződése már meg is hosszabbodott egy évvel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik