FTC: kupa vagy bajnokság? Rebrovnak mindkettő fontos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.21. 19:37
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a Magyar Kupa 6. fordulójának szombati játéknapján a Csongrád megyei első osztályú Szegedi VSE otthonába látogat. A mérkőzés előtt a vendégek vezetőedzője, Szerhij Rebrov nyilatkozott a fradi.hu-nak a várakozásairól.

„Ez remek alkalom arra, hogy olyanok is lehetőséget kapjanak, akik a bajnokságban nem mindig a kezdőcsapat tagjai. De ugyanúgy hasznos azoknak, akik rendszeresen játszanak, hiszen így van egy újabb mérkőzésnyi idő arra, hogy minél jobban elsajátítsuk a taktikai elképzeléseinket. Profi játékosokkal dolgozom, hatalmas potenciállal, mindenki tudja a dolgát. Nincs különbség mérkőzés és mérkőzés között abból a szempontból, hogy mindig ugyanolyan elánnal kell nekivágni egy találkozónak. Fontos ez a sorozat, és itt is meg lehet mutatni, hogy mire vagyunk képesek” – mondta az ukrán tréner az oldalnak. „Ez remek alkalom arra, hogy olyanok is lehetőséget kapjanak, akik a bajnokságban nem mindig a kezdőcsapat tagjai. De ugyanúgy hasznos azoknak, akik rendszeresen játszanak, hiszen így van egy újabb mérkőzésnyi idő arra, hogy minél jobban elsajátítsuk a taktikai elképzeléseinket. Profi játékosokkal dolgozom, hatalmas potenciállal, mindenki tudja a dolgát. Nincs különbség mérkőzés és mérkőzés között abból a szempontból, hogy mindig ugyanolyan elánnal kell nekivágni egy találkozónak. Fontos ez a sorozat, és itt is meg lehet mutatni, hogy mire vagyunk képesek” – mondta az ukrán tréner az oldalnak.

A Ferencváros nyolc forduló után négypontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Honvéd előtt, a Magyar Kupában ebben az idényben ez lesz az első mérkőzése.

MAGYAR KUPA
FŐTÁBLA, 1. FORDULÓ (6. FORDULÓ)
15.00:
Szegedi VSE (Csongrád megye I.)–Ferencváros (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik