FTC: gólkontroll kamerák, kihangosított vezérszurkoló - a legmodernebb stadion

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.27. 13:36
null
Európa legmodernebb stadionja épül az Üllői úton (Fotó: <a href="https://www.facebook.com/pages/Az-%C3%BAj-Ferencv%C3%A1rosi-stadion-avagy-%C3%89p%C3%ADteni-szeret%C3%BCnk/514263381989778?fref=ts" target="_blank"><strong>Market – Facebook</strong></a>)
A Ferencváros stadionját építő Market Zrt. hivatalos Facebook-oldalán indokolta meg, hogy miért a Fradi új arénája lesz a legmodernebb stadion. Az átadás előtt álló létesítményt gólkontroll kamerarendszerrel látják el, míg a hazai vezérszurkoló külön mikrofont kap és kihangosítják a stadionban.

 

A jelek szerint nem a levegőbe beszélt Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, amikor az áprilisi pályabejáráson azt mondta, Európa legmodernebb stadionja épül az Üllői úton.

Az arénát építő Market Zrt. a Facebook-oldalán 24 pontban indokolta meg, hogy miért nevezhető a legkorszerűbb létesítménynek az augusztus elején átadandó stadion.

A felsorolásból többek között kiderül, hogy a több mint 20 ezer néző befogadására alkalmas stadionban többek között gólkontroll kamerarendszert építenek ki, míg a vezérszurkoló külön mikrofont kap és kihangosítják őt a stadionban. A drukkerek továbbá tudomást szerezhetnek arról, hogy milyen hangosan buzdítják kedvenceiket, hiszen hangerejüket egy speciális műszer méri, amely az eredményjelzőre közvetíti az adatokat.

További extra, hogy a vezérszurkoló mellett a játékoskijáró is ki lesz hangosítva, míg a „zöld stadionban” napkollektorok üzemelnek, hasznosítják a szürkevizet, a működés során pedig a kilátogatóknak lehetőségük lesz szelektíven gyűjteni a hulladékot.

A további pontokat itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik