FTC: Elegem van az edzőmből, remélem, elenged - Leonardo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.28. 18:00
A labdarúgó NB I-ben bronzérmes FTC brazil támadója, Leonardo Facebook-oldalán fejtette ki véleményét a körülötte kialakult helyzetről.

„Nagyon csalódott vagyok, mert az edzőm nem engedi, hogy részt vegyek a tréningeken – írja Leonardo. – Ezt elmondhatta volna már akkor is, amikor Brazíliában voltam, ahol a családom és a barátaim szeretnek és támogatnak. Remélem, elenged, és felbonthatjuk a szerződésemet, annak ellenére, hogy szeretem a Ferencvárost és a szurkolókat. Elegem van az edzőmből, és abból, ahogy bánik velem, nagyon szomorú vagyok.”Leonardo. – Ezt elmondhatta volna már akkor is, amikor Brazíliában voltam, ahol a családom és a barátaim szeretnek és támogatnak. Remélem, elenged, és felbonthatjuk a szerződésemet, annak ellenére, hogy szeretem a Ferencvárost és a szurkolókat. Elegem van az edzőmből, és abból, ahogy bánik velem, nagyon szomorú vagyok.”

Amint arról korábban beszámoltunk, a brazil támadót valószínűleg nem marasztalják az FTC-nél, miután összeverekedett egyik csapattársával, és elkésett a csapat felkészülésének kezdetéről.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza), Bosnjak Predrag (Haladás), Emir Dilaver (osztrák, Austria Wien – Ausztria), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Stjepan Kukuruzovic (svájci-horvát, FC Zürich – Svájc), Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország),Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Ulysse Diallo (mali, Arouca – Portugália), Józsi György (?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Leonardo (brazil, ?) Mark Otten (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, ?), Muhamed Besic (bosnyák, ?), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – német, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek:Gera Zoltán (szabadon igazolható, West Bromwich Albion – Anglia), Jasmin Mesanovic (bosnyák, Celik Zenica – Bosznia-Hercegovina), Kenan Piric (bosnyák, Gent – Belgium), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – német)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik