FTC: Leonardo nem jött vissza; lehet, hogy nem nevezik az El-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 15:50
Továbbra sem tért vissza a Ferencvároshoz a labdarúgócsapat brazil légiósa, Leonardo, aki ha hétfőn sem jelentkezik a klubnál, nem nevezik be az Európa-ligára, amelynek ugyancsak holnap van a sorsolása.

Kubatov Gábor, a klub elnöke a Facebookon az egyik szurkoló kérdésére válaszolva elismerte, hogy a légiósnak a tervek szerint már vissza kellett volna térnie, de még nem jelentkezett edzésre.

A klub első embere azt is elárulta, hogy keresték a játékost, de részleteket nem volt hajlandó elárulni. „Nem szeretnék többet mondani erről, mert belügy… Nem tenne jót sem a játékosnak, sem a klubnak – írta az elnök, majd később még hozzátette: – Szerződése van. Abban benne van minden. Onnantól már csak mindkét félnek be kell tartani.”

Arra a kérdésre, hogy ha hétfőig nem érkezik vissza Leonardo, akkor miért nem lehet őt nevezni, Kubatov arra kérte a szurkolókat, hogy ne nézzék őket ostobának.

A Fradi-elnök egy másik bejegyzésben Mateo Pavlovic ügyéről azt írta, hogy „képlékeny”. Mint ismert, a Werder Brementől kölcsönvett védőre a pletykák szerint hosszú távon is számítanának a zöld-fehérek, ám a kivásárlására a klubnak a hírek szerint nincs pénze.

Az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolása hétfőn 13 órakor kezdődik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza), Bosnjak Predrag (Haladás), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Stjepan Kukuruzovic (svájci-horvát, FC Zürich – Svájc), Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország),Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Ulysse Diallo (mali, ?), Józsi György (?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Leonardo (brazil, ?), Mark Otten (holland, ?), Mateo Pavlovic (bosnyák-horvát, Werder Bremen – kölcsönből vissza?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Jasmin Mesanovic (bosnyák, Celik Zenica – Bosznia-Hercegovina), Kenan Piric (bosnyák, Gent)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik