FTC: egy másik Werder-játékos is érkezhet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.10. 20:57
null
Florian Grillitsch hamarosan a Ferencvárosnál jelentkezhet játékra? (Fotó: AFP)
Német sajtóértesülés szerint Florian Grillitsch, a Werder Bremen labdarúgócsapatának osztrák középpályása a Ferencvárosban folytathatja karrierjét.


Florian Grillitsch az előző idényében 25 Bundesliga-mérkőzésen egy gólt szerzett a Werder Bremenben. A mostani szezonban eddig csak 11 bajnokin kapott szerepet, sérülés miatt jelenleg külön edz a társaitól. Szerződése az idény végén lejár, és bár a brémai klub hajlik a hosszabbításra, külföldről is érdeklődnek a 21 éves játékos iránt.

A geschichtedergegenwart.com szerint a Ferencváros az egyik legkomolyabb kérő, de a francia Nantes és Metz is szemmel tartja Grillitschet.

Egy hete megírtuk, hogy a szintén a Werder alkalmazásában álló Janek Sternbergpótolhatja a Ferencvárosban az Oroszországba szerződő Cristian Ramírezt.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:
Bognár István (DVTK), Botka Endre (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Holczer Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:Florian Grillitsch (osztrák, Werder Bremen – Németország), Jahmir Hyka (albán, FC Luzern – Svájc), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Balázs (Soroksár – kölcsönből vissza?), Silye Erik (Soroksár – kölcsönből vissza?), Janek Sternberg (német, Werder Bremen – Németország)
Távozók: Busai Attila (DVTK), Csilus Ádám (soroksári kölcsön után Puskás Akadémia FC), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók: Popov Patrik (Soroksár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Jova Levente, Pintér Ádám, Florian Trinks (német, Erzgebirge Aue – Németország, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik