FTC: Eboué nyitott lenne rá, hogy a zöld-fehéreknél folytassa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.29. 20:19
Angol sajtóértesülések szerint Emmanuel Eboué, az Arsenal korábbi védője nyitott lenne rá, hogy a Ferencvárosban folytassa pályafutását.

A Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt róla, hogy a 79-szeres elefántcsontparti válogatott labdarúgó jó barátja az FTC fizioterapeutájának, Peter Friarnak, akinek a közbenjárásával nemrégiben edzéslehetőséget kért és kapott a zöld-fehérektől, és már két hete Thomas Doll csapatával készül.A Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt róla, hogy a 79-szeres elefántcsontparti válogatott labdarúgó jó barátja az FTC fizioterapeutájának, Peter Friarnak, akinek a közbenjárásával nemrégiben edzéslehetőséget kért és kapott a zöld-fehérektől, és már két hete Thomas Doll csapatával készül.

Eboué alapvetően nem azzal a szándékkal érkezett hazánkba, hogy Magyarországon folytassa pályafutását, de az angol nyelvű Goal értesülései szerint nyitott lenne rá, hogy a Fradiba igazoljon.

A 34 éves jobbhátvéd korábban játszott az Arsenalban és a Galatasarayban is, legutóbb pedig a Sunderland kötelékébe tartozott.

A Bajnokok Ligája- és Afrika-kupa-döntős futballista eddigi pályafutása során a Premier League-ben 132, míg a BL-ben 66 mérkőzésen lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik