FTC: cseretábla a magasban – játékossal „fizetnének” Bognárért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.02. 09:04
null
Bognár Istvánért (balra) cserébe Busai Attilát ajánlotta fel a Ferencváros a DVTK-nak (Fotó: Szabó Miklós)
A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros felajánlotta mellőzött támadóját, Busai Attilát a DVTK-nak Bognár Istvánért cserébe.

A zöld-fehérek januárban erősítéseket terveznek, a magyar válogatott kerettag Bognár István szerződtetésének lehetőségéről már beszámoltunk.

Friss információ, hogy a Nemzeti Sport értesülései szerint a bajnoki címvédő Busai Attilával „fizetne” a DVTK középpályásáért. Ha a játékosok megegyeznek a kérővel, és a két klub is megállapodik ebben a konstrukcióban, akkor az átigazolási időszak elején létrejöhet a váltás.

(Megjegyzendő: az FTC részéről továbbra is él az az álláspont, hogy a klub „zuhanyhíradós híreket” nem kommentál, átigazolással kapcsolatos híreket a hivatalos honlapján közöl.)

Bognár István az ősz végére kiszorult a Diósgyőrt irányító Horváth Ferenc kezdőcsapatából, ugyanakkor a Ferencvárosnak, amely gyakran játszik felállt védelem ellen, szüksége lehet a hátvédsort váratlan mozdulattal, passzal megbontó karmesterre.

Ami a másik oldalt illeti: Busai Attila kevés játéklehetőséget kap a Fradinál, és a jelek szerint immár nem sok reménye van arra, hogy tavasszal ez megváltozzon. A januárban a 28. születésnapját ünneplő támadó ebben a szezonban hat NB I-es meccsen mindössze 189 percet töltött a pályán, és két gólt szerzett, míg az előző idényben 19 élvonalbeli mérkőzésen szintén kétszer volt eredményes.

Busai 2015 elején öt felkészülési meccsen nyolc találatot jegyzett, de ez sem volt elég ahhoz, hogy beverekedje magát a Ferencváros kezdőcsapatába – akkor is úgy tűnt, hiába teljesít jól, Thomas Doll nem számít rá.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Bognár István (DVTK), Botka Endre (Honvéd), Csilus Ádám (Soroksár – kölcsönből vissza?), Holczer Ádám (Soroksár – kölcsönből vissza?), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Balázs (Soroksár – kölcsönből vissza?), Silye Erik (Soroksár – kölcsönből vissza?)
Távozók: Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Jova Levente, Pintér Ádám, Florian Trinks (német)


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Fülöp István (romániai, FC Botosani – Románia), Busai Attila (Ferencváros)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bognár István (Ferencváros), Elek Ákos

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik