HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.16 12:58 Frissítve: 2017.06.16 13:16

FTC: ahogy az várható volt, újabb légiós köszönt el

Ahogy azt korábban jeleztük: Marco Djuricin távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól, a csatár a közösségi oldalán köszönt el a zöld-fehér klubtól.

Marco Djuricin elköszönt a Fraditól (Fotó: Szabó Miklós)

 

 

Djuricin április végén sokat sejtető nyilatkozatot tett a jövőjével kapcsolatban. „Jó tapasztalatszerzésnek tűnt, a Salzburg nem számolt velem, így más lehetőséget kellett keresnem – mondta Marco Djuricin a magyarországi légióskodásról. – Azt hittem, hogy csatárként játszhatok itt és sok gólt szerezhetek. Aztán egészen másként alakult... Ami a nyarat illeti, visszatérek a Salzburghoz."

A támadó a Twitter-oldalán elköszönt a Ferencvárostól. „Köszönöm, Fradi. Szia, hajrá Fradi" – írta bejegyzésében, és egy Újpest elleni derbin készült fotót is közzétett.


A 24 éves támadó tavaly nyáron érkezett az FTC-hez, melynek színeiben minden sorozatot egybevéve 32 tétmeccsen lépett pályára, 11 gól, 6 gólpassz és 9 sárga lap fűződik a nevéhez.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Vasas ellen megnyert Magyar Kupa-döntő után Emir Dilaver és Michal Nalepa is elbúcsúzott a társaktól, mindketten Lengyelországban folytatják a pályafutásukat.

 
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Bőle Lukács (CSM Politehnica Iasi – Románia), Fernando Gorriarán (uruguayi, River Plate – Uruguay), Otigba Kenneth (magyar-nigériai, Heerenveen – Hollandia, legutóbb kölcsönben Kasimpasa – Törökország), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia) 
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők*: Lovrencsics Balázs (Soroksár)
*A hivatalosan az FTC játékosának számító, de a Fradiban az NB I-ben nem szereplő, régóta az NB II-es Soroksárnál kölcsönben lévő játékosokat nem tüntettük fel, kivéve az FTC-hez csatlakozó Lovrencsics Balázst.
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Derekas Zoltán, Gera Dávid, Kundrák Norbert, Mazzonetto Alessio, Mazzonetto Nicoló, Nagy Gábor, Novák Zsombor
Kiszemeltek: Berecz Zsombor (Vasas)
Távozók: Emir Dilaver (osztrák, Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Michal Nalepa (lengyel, Lechia Gdansk – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Florian Trinks (német, lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria), Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország, érdeklődik iránta: Standard Liege – Belgium), Rju Szung Vu (dél-koreai, Bayer Leverkusen – Németország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, visszavonul?), Hajnal Tamás (lejár a szerződése), Jova Levente (soroksári kölcsön után érdeklődnek iránta: Nyíregyháza, Vasas),
Janek Sternberg (német, érdeklődnek iránta: Németországból)

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.