FTC: „Nagy káosz a szezonunk” – nyáron távozik a támadó

Vágólapra másolva!
2017.04.26. 12:15
null
Marco Djuricinnak nem megy tavasszal a játék (Fotó: Szabó Miklós)
Marco Djuricin, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros osztrák támadója a laola1.at-nak elmondta: kölcsönszerződése lejártával visszatér a Red Bull Salzburghoz.

 

„Jó tapasztalatszerzésnek tűnt, a Salzburg nem számolt velem, így más lehetőséget kellett keresnem – mondta Marco Djuricin a magyarországi légióskodásról. – Azt hittem, hogy csatárként játszhatok itt és sok gólt szerezhetek. Aztán egészen másként alakult... Ami a nyarat illeti, visszatérek a Salzburghoz. Őszintén szólva nem akarok többet kölcsönben futballozni, csak a végleges megoldás érdekel. Nem lesz egyszerű, mert a salzburgiak sok pénz fizettek értem, érthető, hogy ebből valamennyit viszont szeretnének látni. Még az sincs kizárva, hogy maradok náluk.”

A kétszeres válogatott labdarúgó ősszel a zöld-fehérek legjobbjai közé tartozott – nyolc gólig jutott –, tavasszal azonban nem megy neki, mindössze kétszer játszott végig mérkőzést, gólt pedig november 26-a, a Gyirmót elleni összecsapás óta nem szerzett az NB I-ben.

„Nem játszom, ezért nem nevezhetjük jónak a tavaszt. Nem túl kielégítő a helyzetem, de ezért én vagyok a felelős. Előfordul persze, hogy nem kapsz lehetőséget, ilyenkor keményen kell dolgoznod, hogy ismét szóhoz juss. Tavasszal nem megy jól, igaz, ebben szerepe van annak, hogy a bal szélen szerepeltettek, ami nem igazán fekszik nekem. Az ősszel csatárként jobban teljesítettem, akkor a gólok is jöttek. A mostani helyzeten az sem segít, hogy a csapatnak sem megy, nagy káosz a szezonunk.”

Az osztrák támadót korábbi klubjával, a Sturm Grazcal, valamint az édesapja, Goran Djuricin által irányított Rapid Wiennel is hírbe hozták. Utóbbival kapcsolatban Djuricin elmondta, nem zár ki semmilyen lehetőséget, ám nem csak rajta múlik, miként alakul a jövője.

„El tudom képzelni, hogy a Rapidnál folytassam, majd meglátjuk, mi történik a következő egy-két hónapban, konkrétumot azonban nem tudok erről mondani. Az biztos, hogy a szezon után visszatérek a Salzburghoz” – árulta el a 24 esztendős játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik