HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.03.19 15:27 Frissítve: 2015.03.30 01:30

FTC: a Puskás-stadionban játsszák a meccseket - hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi információi, a Ferencváros labdarúgócsapata a Puskás-stadionban játszik majd, amíg a klub új stadionja épül. Hivatalosan is bejelentették,  megszületett a megállapodás a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Sportközpontok között: a Puskás Ferenc Stadionban játssza a hazai mérkőzéseit az FTC az új Albert-stadion átadásáig.  

Eldőlt, hogy a Puskás-stadionba költözik az FTC (Fotó: Veres Viktor, archív)

Vígh László kormánybiztos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke az elmúlt napokban személyesen egyeztetett egymással a „bérleti konstrukcióról". A megállapodás értelmében a következő hónapokban mintegy 40 hazai mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban léphet pályára a Ferencváros.

„Természetesen nagy változás lesz a csapat életében, hogy ideiglenesen el kell hagynunk az Albert-stadiont, de azon dolgozunk, hogy a játékosok és a stáb körüli nyugodt és kiegyensúlyozott légkört megőrizzük az albérletben is" – mondta Kubatov Gábor. Hozzátette: amennyiben a Puskás Ferenc Stadionban előre lekötött rendezvények időpontja ütközne az együttes valamelyik meccsével, akkor más megoldást találnak.

A Ferencvárosi Torna Club a költözéssel kapcsolatos változásokról egyeztetni fog a szurkolói csoportok vezetőivel és a hivatalos oldalán tájékoztatja majd a fradistákat.

„Örülünk, hogy a Ferencváros úgy döntött, hogy ebben az átmeneti időszakban a Puskás Ferenc Stadionban rendezi a mérkőzéseit. A Nemzeti Sportközpontok munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a csapat és a szurkolók is otthon érezzék magukat nálunk" – mondta Vígh László kormánybiztos.

Mint korábban beszámoltunk róla, vasárnap a CFR Cluj ellen játssza a Fradi az Albert-stadion búcsúmeccsét.

 

2019.02.16 23:20:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.16 22:21:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Lent a gyepen, főleg egy rangadón nem a pénz játszik...

2019.02.16 15:29:03

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

A címvédő bő félóra alatt eldöntötte a mérkőzést az MTK ellen, Torghelle a fordulás után csak szépíteni tudott.

2019.02.16 15:17:21

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

A PAFC augusztus óta először kapott ki otthon – hétmeccses veretlenségi sorozatban a lila-fehérek.

2019.02.16 15:24:28

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Sztefan Drazsics egy szerencsés és egy szépségdíjas gólt szerzett Szombathelyen.