FTC: a Puskás-stadionban játsszák a meccseket - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 15:27
null
Eldőlt, hogy a Puskás-stadionba költözik az FTC (Fotó: Veres Viktor, archív)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi információi, a Ferencváros labdarúgócsapata a Puskás-stadionban játszik majd, amíg a klub új stadionja épül. Hivatalosan is bejelentették,  megszületett a megállapodás a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Sportközpontok között: a Puskás Ferenc Stadionban játssza a hazai mérkőzéseit az FTC az új Albert-stadion átadásáig.  

Vígh László kormánybiztos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke az elmúlt napokban személyesen egyeztetett egymással a „bérleti konstrukcióról". A megállapodás értelmében a következő hónapokban mintegy 40 hazai mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban léphet pályára a Ferencváros.

„Természetesen nagy változás lesz a csapat életében, hogy ideiglenesen el kell hagynunk az Albert-stadiont, de azon dolgozunk, hogy a játékosok és a stáb körüli nyugodt és kiegyensúlyozott légkört megőrizzük az albérletben is" – mondta Kubatov Gábor. Hozzátette: amennyiben a Puskás Ferenc Stadionban előre lekötött rendezvények időpontja ütközne az együttes valamelyik meccsével, akkor más megoldást találnak.

A Ferencvárosi Torna Club a költözéssel kapcsolatos változásokról egyeztetni fog a szurkolói csoportok vezetőivel és a hivatalos oldalán tájékoztatja majd a fradistákat.

„Örülünk, hogy a Ferencváros úgy döntött, hogy ebben az átmeneti időszakban a Puskás Ferenc Stadionban rendezi a mérkőzéseit. A Nemzeti Sportközpontok munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a csapat és a szurkolók is otthon érezzék magukat nálunk" – mondta Vígh László kormánybiztos.

Mint korábban beszámoltunk róla, vasárnap a CFR Cluj ellen játssza a Fradi az Albert-stadion búcsúmeccsét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik