FTC: a Fradi szenvedélyes, a vandalizmus pedig nincs jelen

Vágólapra másolva!
2014.08.15. 17:29
Az FTC elnöke, Kubatov Gábor a Facebook-oldalán osztott meg követőivel néhány tanulságos diagramot. A ferencvárosi szurkolók körében végzett közvélemény-kutatás során kiderült, hogy a drukkerek leginkább szenvedélyesként jellemzik a klubot, míg a vandalizmus szinte egyáltalán nem jut eszükbe az egyesület kapcsán. A bérletvásárlás miértjéről is kérdezősködtek a zöld-fehérek szimpatizánsainál.

A kérdőívet 5888 szurkoló töltötte ki, akik közül – mint azt a mellékelt ábra mutatja – sokaknak Magyarország legsikeresebb klubjaként vésődött be az emlékezetébe a Ferencváros, amely kapcsán a vandalizmus, a verekedés és a balhék szinte egyáltalán nem jutnak a drukkerek eszébe.

A közvélemény-kutatás eredményei (Fotók: Facebook/Kubatov Gábor)
A közvélemény-kutatás eredményei (Fotók: Facebook/Kubatov Gábor)

A felsorolt lehetőségek közül a szimpatizánsoknak leginkább a „szenvedélyes” jelző ugrik be, amikor a Fradira gondol, a „sikeres” melléknév azonban már nem volt ennyire népszerű.

 

 

A megkérdezett többsége – 78 százaléka – nem vásárolt bérletet az új idényre, mert egyrészt nem tudna kimenni minden meccsre, másrészt túl drága az állandó szezonbelépő, harmadrészt ellenére van a vénaszkenner.

 

A bérletet vásárlók hatvan százaléka a klub iránti lojalitást jelölte meg fő okként, amiért kilátogat a meccsekre.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik