Fradi: Egyre többet és többet akarok mutatni - Lamah

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.01. 18:56
Kisebb hullámvölgybe került a bajnoki címre törő ferencvárosi labdarúgócsapat: a legutóbbi négy forduló megszerezhető 12 pontjából négyet tudott begyűjteni. A népligetiek a hétvégén a DVTK vendégeként lépnek pályára az NB I 10. fordulójában, a fradi.hu kluboldalon nyilatkozó Gera Zoltán és Roland Lamah is a pozitívumokba, a kidolgozott helyzetek sokaságára próbált alapozni a nehéznek ígérkező idegenbeli fellépés előtt.

„Masszív csapat a DVTK, hazai pályán különösen erős – mondta Gera Zoltán. – Biztos, hogy jó mérkőzést játszunk a diósgyőriekkel. Nehéz meccsre számítok, várom már, hogy minél előbb pályára léphessünk.” Gera Zoltán. – Biztos, hogy jó mérkőzést játszunk a diósgyőriekkel. Nehéz meccsre számítok, várom már, hogy minél előbb pályára léphessünk.”

Az Újpest elleni vesztes idegenbeli derbi, majd a Haladás elleni hazai, gól nélküli döntetlent hozó meccs után utaznak a zöld-fehérek a DVTK-hoz. A rutinos Gera szerint fontos, hogy a pozitívumokba tudjanak ilyenkor kapaszkodni annak érdekében, hogy ne veszítsék el az önbizalmukat. Ilyennek tartja, hogy a szombathelyiek ellen sok helyzetet alakítottak ki, és időnként jól is játszottak. Véleményét osztotta Roland Lamah is, aki jó dolognak tartotta, hogy a Haladás ellen sokszor kerültek helyzetbe.

„Folytatnom kell a fejlődést, egyre többet és többet akarok mutatni, és gólokkal segíteni a csapatot – nyilatkozta Lamah. – Magabiztosak vagyunk, mindenki nagy lelkesedéssel és örömmel futballozik a Fradiért. Élveznünk kell a játékot, ezáltal válhatunk egyre erősebbé.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik