Nemzetisport.hu 2012.05.23 17:04 Frissítve: 2015.03.27 01:06

Fogadási csalás: újabb gyanúsított, Sz. Ádámot is kihallgatták

Sajtóhírek szerint újabb játékos került gyanúba a fogadási csalásokkal kapcsolatban: a beszámolók szerint a korábban az MTK-ban futballozó Sz. Ádámot is kihallgatták a nyomozók.

 

Erről a borsonline.hu számolt be, azt feltüntetve, hogy a gyanúsítottként kihallgatott labdarúgó a DVSC-Teva játékosa. A Loki délután hivatalos közleményben cáfolta, hogy Sz. Ádámot szerződés köti a klubhoz.

„Több újságban és az internetes médiában is úgy jelent meg a hír a bundagyanúba keveredett Sz. Ádámmal kapcsolatban, hogy a DVSC-Teva játékosa, akit kölcsönadott a klub az NB II-es Mezőkövesdnek.

A klubvezetőktől kapott tájékoztatás szerint a télen valóban szó volt róla, hogy a középpályás négy évre Debrecenbe igazol, ám a DVSC-Teva, a Mezőkövesd és a játékos között végül olyan megállapodás született, miszerint Sz. Ádám az MTK-tól való távozása után Mezőkövesdre igazol.

Sz. Ádám nem volt a Loki játékosa, jelenleg sem az, a DVSC-Teva együttesében soha egyetlen percet sem lépett pályára, és ebből kifolyólag erős csúsztatás, hogy DVSC-játékosként emlegetik a bundaügyével kapcsolatban" – olvasható a debreceniek hivatalos közleménye a dvsc.hu-n.

Mint tegnap beszámoltunk róla, a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a PMFC labdarúgóját, S. Józsefet, akivel a pécsi klub azonnali hatállyal szerződést bontott.

A Nemzeti Sport információi szerint nem csak a két említett futballistát hallgatták meg a nyomozók a héten, és az ügyészség holnapra ígért hivatalos tájékoztatást a fejleményekről.

A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMA RÉSZLETESEN FOGLALKOZIK A FOGADÁSI BOTRÁNY LEGÚJABB FEJLEMÉNYEIVEL.

2019.11.12 22:20:25

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Novellahőse, a kilenc ujjal védő Zsák Károly kapus összeomlásának színhelyén nézte velünk a Honvéd–DVTK-t.

2019.11.10 13:01:41

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Csak egy gólig jutott a borzalmasan gyengén védekező Loki a helyzeteivel remekül sáfárkodó FTC ellen.

2019.11.10 12:39:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, DÖMÖTÖR CSABA (fotók)

Élete második legjobb döntésének tartja, hogy rábólintott a Mezőkövesd megkeresésére.