HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.05.23 17:04 Frissítve: 2015.03.27 01:06

Fogadási csalás: újabb gyanúsított, Sz. Ádámot is kihallgatták

Sajtóhírek szerint újabb játékos került gyanúba a fogadási csalásokkal kapcsolatban: a beszámolók szerint a korábban az MTK-ban futballozó Sz. Ádámot is kihallgatták a nyomozók.

 

Erről a borsonline.hu számolt be, azt feltüntetve, hogy a gyanúsítottként kihallgatott labdarúgó a DVSC-Teva játékosa. A Loki délután hivatalos közleményben cáfolta, hogy Sz. Ádámot szerződés köti a klubhoz.

„Több újságban és az internetes médiában is úgy jelent meg a hír a bundagyanúba keveredett Sz. Ádámmal kapcsolatban, hogy a DVSC-Teva játékosa, akit kölcsönadott a klub az NB II-es Mezőkövesdnek.

A klubvezetőktől kapott tájékoztatás szerint a télen valóban szó volt róla, hogy a középpályás négy évre Debrecenbe igazol, ám a DVSC-Teva, a Mezőkövesd és a játékos között végül olyan megállapodás született, miszerint Sz. Ádám az MTK-tól való távozása után Mezőkövesdre igazol.

Sz. Ádám nem volt a Loki játékosa, jelenleg sem az, a DVSC-Teva együttesében soha egyetlen percet sem lépett pályára, és ebből kifolyólag erős csúsztatás, hogy DVSC-játékosként emlegetik a bundaügyével kapcsolatban" – olvasható a debreceniek hivatalos közleménye a dvsc.hu-n.

Mint tegnap beszámoltunk róla, a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a PMFC labdarúgóját, S. Józsefet, akivel a pécsi klub azonnali hatállyal szerződést bontott.

A Nemzeti Sport információi szerint nem csak a két említett futballistát hallgatták meg a nyomozók a héten, és az ügyészség holnapra ígért hivatalos tájékoztatást a fejleményekről.

A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMA RÉSZLETESEN FOGLALKOZIK A FOGADÁSI BOTRÁNY LEGÚJABB FEJLEMÉNYEIVEL.

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.