Ferencváros: Andrezinho kicsi kora óta tudja a Ronaldinho-cselt

Vágólapra másolva!
2010.09.02. 14:25
A Ferencváros labdarúgócsapatát erősítő Andrezinho nagy kötéssel a lábán jelent meg a csütörtöki „sajtófélórán”, amelyen több kérdésre is válaszolt.

A brazil középpályás a Ferencváros egyik legjobbja volt a Győr ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen, pedig a meccs nagy részében sérülten játszott, mivel a 20. percben hátulról megrúgták.

Korábbi klubjaiban a jobb oldalon vagy középen kapott szerepet, a Ferencvárosban viszont a bal oldalon számít rá Prukner László. Elmondása szerint ez nem zavarja, mivel befelé cselezve veszélyes tud lenni, de legjobban középen szeret játszani.

A Fradi-szurkolók a legjobb nyári igazolásnak szavazták meg, ám ő erre nem mondott semmit, csak mosolygott.

A 24 éves futballista színes játékkal rukkol elő, nem csoda, hogy a drukkerek hamar megszerették. Az ETO ellen láthatták már tőle a Ronaldinho előadásában elhíresült cselt is, amely során először kifelé tolja meg a labdát, majd hirtelen mozdulattal befelé húzza el, becsapva a védőt. Ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy már kicsi kora óta meg tudja csinálni a trükköt. Ezt és a többi cselt egyébként edzésen nem gyakorolja, a mérkőzéseken ösztönszerűen jönnek tőle.

Nem lehetett kihagyni az Újpest elleni rangadót sem. Neki ez lesz az első derbije, de tisztában van a jelentőségével, mivel már a szerződése aláírásakor tudatták vele, hogy a lila-fehérek elleni rangadónál nincs fontosabb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik