Ferencváros: a középhátvéd visszatér Németországba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 10:48
Lejár a kölcsönszerződése, így visszatér a Bundesligában szereplő Werder Bremen labdarúgócsapatához Mateo Pavlovic, a Ferencváros horvát középhátvédje – írja a Kicker.

A német sportoldal ezzel megerősítette azokat a korábban felröppent híreket, melyek szerint a 24 éves játékos a következő szezonban már nem a Fradiban futballozik.

A Kicker arról nem ír, hogy Pavlovic melyik csapatban folytatja a pályafutását, ám az biztosnak tűnik, hogy Cristian Ramírezzel ellentétben őt nem veszik meg a zöld-fehérek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Leandro de Almeida (Omonia Ciprus, szabadon igazolható), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza, ?), Csilus Tamás (Lombard), Hidvégi Sándor (Dunaújváros, ?), Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár, ?) Simita Gergő (Soroksár, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Tarczy Pál (szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik