FTC: a zöld-fehérek kivásárolták Ramírezt, három évre írt alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 17:30
null
A ferencvárosiak mindenben megegyeztek a Fortuna Düsseldorffal, Ramírez három évre aláírt (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n adta hírül, hogy a klub kivásárolta szerződőséből a Fortuna Düsseldorf védőjét, Cristian Ramírezt, aki már alá is írta három évre szóló szerződését a zöld-fehérekkel.

„A Ferencvárosi Torna Club mindenben megegyezett a Fortuna Düsseldorffal és Cristian Ramírezzel, egyesületünk így kivásárolta szerződéséből a játékost, aki három évre kötelezte el magát a Ferencvároshoz” – olvasható a fradi.hu-n.

A fővárosiak nem közölték, mennyit kellett fizetniük a német másodosztályban szereplő együttesnek. A korábbi sajtóhírek szerint 770 ezer dollárért, azaz 218 millió forintért voltak hajlandóak megválni játékosuktól a düsseldorfiak, ám a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései szerint ennél alacsonyabb összegért került végleg a magyar klubhoz az ecuadori válogatott játékos, vagyis az ára meg sem közelíti a vele kapcsolatban több forrásban is megjelent egymillió eurós kivásárlási összeget.

A 20 esztendős Ramírez alapembere volt a Magyar Kupa-győztes, a bajnokságban második helyen álló együttesnek, a tavasz összes NB I-es mérkőzésén kezdőként lépett a pályára, a kupában pedig a negyeddöntőben, az elődöntőben és a döntőben is játszott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Leandro de Almeida (Omonia Ciprus, szabadon igazolható), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza, ?), Csilus Tamás (Lombard), Hidvégi Sándor (Dunaújváros, ?), Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár, ?) Simita Gergő (Soroksár, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, ?)

Távozhatnak: Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Tarczy Pál (szabadon igazolható)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik