Felkészülés: a Kövesd szerb csatára duplázott Cipruson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.25. 14:17
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd a második ciprusi felkészülési mérkőzésén 3–0-ra legyőzte a helyi élvonalban újoncként 10. helyen álló Karmiotisszát.



A magyar csapat korán, már a 12. percben megszerezte a vezetést Branko Pauljevics találatával, majd a Dél-Koreából szerződtetett szerb csatár, Lazar Veszelinovics duplázott, kialakítva ezzel a háromgólos különbséget.

„Jó mérkőzést játszottunk, sokat javítottunk a hibáinkon a múltkori meccs után. Jól működött a csapat, pozitív benyomásokat szereztem. Elégedett voltam a játékosok hozzáállásával és fegyelmével is. Veszelinovics két gólt ért el, ez a munkája, hogy gólokat rúgjon, megtette, ahogyan a többiek is megtették a magukét. A védelmünkkel is elégedett vagyok, hiszen nem kaptunk gólt. Még keressük a megfelelő felállást, azért vagyunk itt, hogy a legjobb formációt megleljük” – mondta a klub hivatalos honlapjának Tomiszlav Szivics vezetőedző.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Mezőkövesd–Karmiotissza (ciprusi) 3–0 (2–0)
Aradippu, 150
néző.
MEZŐKÖVESD: Tujvel – Farkas D., Hudák D., Balogh B. (Gohér, 70.), Vági (Baracskai, 60.), Tóth B., Egerszegi (Mevoungou, 70.), Pauljevics (Sós, 60.), Molnár G. (Orosz, 70,), Strestík (Fröhlich, 60.), Veszelinovics
G: Pauljevics (12.), Veszelinovics (22., 88.)
Forrás: mezokovesdzsory.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik