Felkészülés: a Fradi ikszelt Badenban, az MTK három gólt szerezve nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.27. 19:01
A Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a cseh élvonalbeli Fastav Zlínnel, míg az MTK 3–1-re legyőzte a szlovákiai KFC Komárnót felkészülési mérkőzésen.

A fradi.hu tudósítása szerint a Ferencváros Varga Roland révén már a 10. percben vezetést szerzett a cseh élvonalbeli, az előző szezonban az Európa-liga csoportkörében is szereplő Fastav Zlín ellen. A csehek Libor Holík révén öt perccel Varga gólja után egyenlítettek, majd a folytatásban hiába alakultak ki felváltva helyzetek a kapuk előtt, újabb gól már nem született.Az FTC új igazolásai közül Abraham Frimpong, Matías Ezequiel Rodríguez és Sigér Dávid is pályára lépett.fradi.hu tudósítása szerint a Ferencváros Varga Roland révén már a 10. percben vezetést szerzett a cseh élvonalbeli, az előző szezonban az Európa-liga csoportkörében is szereplő Fastav Zlín ellen. A csehek Libor Holík révén öt perccel Varga gólja után egyenlítettek, majd a folytatásban hiába alakultak ki felváltva helyzetek a kapuk előtt, újabb gól már nem született.Az FTC új igazolásai közül Abraham Frimpong, Matías Ezequiel Rodríguez és Sigér Dávid is pályára lépett.

Az NB II-ből bajnokként feljutó MTK Monoron a szlovák másodosztályú Komáromi FC-vel találkozott. A kék-fehéreknél újra pályára lépett a korábban már tesztelt izraeli Jarin Hasszan, akivel kapcsolatban még mindig nem dőlt el, hogy szerződtetik-e. Rajta kívül még egy próbajátékos – az MTK Facebook-oldala szerint szenegáli – Acquah is lehetőséget kapott.

Az MTK klubhonlapján található tudósítás szerint mérkőzés 36. percében Deutsch Bence centerezése után Takács Ronald nyitotta a gólok sorát, alig három perccel később azonban Jevhen Szelin öngóljával egyenlítettek a komáromiak. Még az első félidő vége előtt Bognár István is betalált, majd a fordulás után Vogyicska Bálint lőtt bombagólt, így az MTK 3–1-re nyert.

Az MTK-val kapcsolatos hír még, hogy információink szerint Borbély Bálint végleg, Hinora Kristóf és Bese Bálint pedig kölcsönbe a Vasashoz kerül.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
Fastav Zlín (cseh)–FTC 1–1
Baden.
FTC:
Dibusz (Varga Á., a szünetben) – Botka (Takács Zs., 25.), Frimpong, Blazic, Leandro – Gorriarán (Rui Pedro, 61.), Szpirovszki – Varga R., M. Rodriguez (Sigér, a szünetben), Bőle (Kundrák, a szünetben) – Böde.
Gólszerző: Varga R. (10.)

MTK Budapest–KFC Komárno (Komáromi FC, szlovákiai) 3–1 (2–1)
Monor, 100
néző. V: Berényi
MTK: Kicsak – Katona M., Gengeliczki, Szelin, Deutsch B. – Hasszan, Acquah- Schfer, Bognár I., Takács R. – Lencse. 2. félidő: Varga – Ikenne-King, Haszan, Balogh B., Varjú – Vass Á. – Vass P., Vogyicska, Johnson, Acquah – Kulcsár T.
Gólszerző: Takács R. (36.), Bognár I. (42.), Vogyicska (57.), ill. Szelin (39. – öngól)

A FERENCVÁROS NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:
június 11.
Edzőtábor: június 25–július 1., Baden (Ausztria)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 20.: FTC–Villány 9–0 (Priskin 3, Sigér D. 2, Böde, Varga R., Lovrencsics G., Georgijevics)
Június 27., Baden: Fastav Zlín (cseh)–FTC 1–1 (Varga R.)
Június 30., 19:00, Dunaszerdahely: DAC (Dunaszerdahely, szlovákiai)–FTC
*Július 12., El-selejtező, 1. kör: Ferencváros–Maccabi Tel-Aviv (izraeli)
*Július 19., El-selejtező, 1. kör: Maccabi Tel-Aviv (izraeli)–Ferencváros

AZ MTK BUDAPEST NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:
június 20.
Edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

Június 23., Horvátország, felkészülési torna
Június 27., Monor: MTK–KFC Komárno (Komáromi FC, szlovákiai) 3–1 (Takács R., Bognár I., Vogyicska)
Június 30., Üllő: MTK–MFK Zemplín Michalovce (Nagymihály, szlovákiai)
Július 4., 17:00, Székesfehérvár: MTK–Vasas
Július 7., 16:00, Székesfehérvár: MTK–FC Nitra (Nyitra, szlovákiai)
Július 14., 16:00, Monor: MTK–FK Senica (Szenice, szlovákiai)
Július 14., 18:00, Monor: Monor–MTK Budapest

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik