Fehérvár: távozik a magyar válogatott játékos – hivatalos

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.06.18. 14:12
null
Vinícius Paulo kilenc év után távozik Székesfehérvárról (Fotó: Földi Imre)
Az idény végén távozik a Mol Fehérvár FC-től Vinícius Paulo – olvasható a klub hivatalos oldalán.

 

A brazil származású játékos 2011-ben érkezett Székesfehérvárra. Kétszer nyert bajnokságot, egyszer Magyar Kupát. Az NB I-ben összesen 197 alkalommal szerepelt, tíz gólt szerzett.

A védő 2017-ben magyar állampolgársági esküt tett, azóta hétszer szerepelt a magyar válogatottban.

„Szeretném mindenkinek, csapattársaimnak, edzőimnek, a stáb tagjainak és a klubnál dolgozóknak, valamint természetesen a szurkolóknak és a városnak is megköszönni az elmúlt majdnem kilencévet. Soha nem felejtem el az itt eltöltött időt és a közösen elért sikereket” – fogalmazott a 30 évesVinícius a Fehérvár honlapjának.

„Tavaly nyáron ültünk először tárgyalóasztalhoz Vinivel, de nem sikerült a megegyezés, védőnk úgy döntött, hogy inkább új kihívásokat keres. Nem maradt emiatt senkiben tüske, Vinire továbbra is csapatkapitány-helyettesként számított a szakmai stáb. Ezt követően sajnos súlyos sérülést szenvedett, de támogattuk a felépülésében, és sikerült is visszatérnie a pályára. A koronavírust követő leállás után, minden tényezőt figyelembe véve újabb szerződésajánlatot kapott játékosunk, aki végül jelezte, hogy azt nem fogadja el, így június harmincadika után szabadon igazolható labdarúgóként távozik. Vini a klub történetének egyikmeghatározó alakja, akit mindig szívesen látunk majd Sóstón a jövőben is. Köszönjük a munkáját, amellyel számtalan sikerből vette ki a részét, további pályafutásához sok sikert kívánunk” – mondta a molfehervarfc.hu-nak Kovács Zoltán, a klub sportigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik