ETO: megtámadtak egy győri drukkert, két előállítás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 11:31
A Győri ETO hivatalos honlapja, az eto.hu rendőrségi forrásra hivatkozva közli, hogy két szurkolót is előállítottak a vasárnapi Győri ETO–Újpest mérkőzéssel összefüggésben.

A sportrendezvény biztosításában részt vevő egyenruhások a 2014. október 19-i Győri ETO FC–Újpest FC labdarúgó mérkőzéssel összefüggésben két férfivel szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést – írja a police.hu-ra hivatkozva a győri klub hivatalos honlapja.

A Készenléti Rendőrség munkatársai egy fiatalkorú budapesti fiatalembert fogtak el, aki a stadion felé tartva egy győri lakost több alkalommal megütött és nyakáról letépte szurkolói sálát. A Győri Rendőrkapitányság a 17 éves budapesti lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szintén a készenléti rendőrök bilincse kattant egy 32 éves győri szurkolón. Az előállított férfivel szemben a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytattak le gyorsított szabálysértési eljárását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik