Győri ETO: lehet, hogy nyárig már nem lesz fizetés, de a játékosok maradnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.31. 13:46
Szasa Sztevanovics, a Győri ETO FC sportigazgatója a csapat mai edzése alatt rögtönzött sajtótájékoztatón reagált a klubot érintő hétfői hírre, hogy a vagyonvisszaszerzési eljárásban a győri ETO Parkot és a stadiont is lefoglalta a nyomozó hatóság. A sportvezető beszélt a jelenlegi helyzetről is.

„Hétvégén jön a mérkőzés, biztos, hogy játszunk a Kecskemét ellen. A három román edzőn kívül mindenki itt van, a labdarúgók edzenek. Törekszünk arra, hogy végig tudjuk játszani a bajnokságot. A futballistákkal többször beszéltünk, ők akár fizetés nélkül is vállalják nyárig a játékot, mert sajnos van esély arra, hogy nem lesz pénz a fizetésekre” – nyilatkozta a sportvezető.A három román edzőn kívül mindenki itt van, a labdarúgók edzenek. Törekszünk arra, hogy végig tudjuk játszani a bajnokságot. A futballistákkal többször beszéltünk, ők akár fizetés nélkül is vállalják nyárig a játékot, mert sajnos van esély arra, hogy nem lesz pénz a fizetésekre” – nyilatkozta a sportvezető.

Sztevanovics hozzátette, próbálnak mindent megtenni azért, hogy a mérkőzéseket zökkenőmentesen le tudják játszani. A sportigazgató azt is elmondta, hogy ő a végsőkig kitart, és amíg csak beengedik az irodába, dolgozik a klub jövőjéért.

A Nemzeti Sport értesülései szerint egyébként a februári béreket még megkapták a labdarúgók.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik