Nemzetisport.hu 2013.02.17 16:08 Frissítve: 2015.01.06 03:04

Egri FC: mégsem áll végrehajtás alatt a klub

A labdarúgó NB I-ben szereplő Egri FC hivatalos honlapján adott ki közleményt, amely szerint a klub nem tartozik a játékosoknak, valamint nincs végrehajtási eljárás ellene, megcáfolva az egriek szurkolói honlapján megjelent korábbi információkat.

„A játékosokkal szemben nincs tartozása az Egri Futball Club Kft.-nek, a klub valamennyi szerződésben foglalt kötelezettségének eleget tett. Ezt azért kívánjuk megerősíteni, mert a napokban több ennek ellentmondó hír is napvilágot látott a honi médiában. Ugyancsak ide kapcsolódik, hogy az egylettel szemben nincs végrehajtási eljárás. A vezetők és a kivitelező megegyezett egymással” – áll az egrifc.hu-n megjelent közleményben.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a jövőben az eddig Vácon szerepet vállaló John Peter Marshall beszállt az NB I-es egri labdarúgócsapat működtetésébe, így a klub az egyesületet felvirágoztató, eddigi főtámogató Jámbor János nélkül halad tovább, valamint megvonta Vancsa Miklós, a korábbi ügyvezető rendelkezési jogát, és nem engedte őt hozzáférni a klub bankszámlájához. Az egriek szurkolói honlapja, az egrifoci.hu szerint a játékosok így nem kaptak fizetést, valamint a lelátó kerítésének megerősítését végző vállalkozónak sem tudtak fizetni, aki így végrehajtási eljárást kezdeményezett a klubbal szemben.

„A klub korábbi százszázalékos tulajdonosának döntése – amikor is megvonta Vancsa Miklós rendelkezési jogát – nyomán a klub jelenleg még tartozik a játékosok januári bérével. Remélhetőleg ez mihamarabb rendeződik. További sajnálatos hír, hogy tudomásunk szerint az a vállalkozó, aki tavaly nyáron a lelátó kerítésének megerősítését végezte, nem kapta meg az elvégzett munkája ellenértékét, ezért végrehajtási eljárást kezdeményezett a klubbal szemben. Az elmúlt másfél évben nem voltunk hozzászokva, hogy anyagi problémák legyenek a klub háza táján. Úgy tűnik, ezeknek az időknek vége, remélhetőleg csak átmenetileg” – írta korábban az egriek szurkolói honlapja.

Az egrifoci.hu ezután megjelentette a hivatalos oldal közleményét, amelyben az ő korábbi cikküket cáfolják.
2020.05.29 20:50:10

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A vastapsot kapó, 1954-ben nyertes nyugatnémetek helyére odaképzeltem Aranycsapatunk akkor még élő legendáit, Puskást, Grosicsot és Buzánszkyt.

2020.05.29 19:33:22

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Már az első félidőben öt góllal vezettek a zalaiak, és a győzelemmel felugrottak a 8. helyre a tabellán.

2020.05.28 15:48:12

Labdarúgó NB I M. G.

Felcsútra megy a listavezető Ferencváros, Paksra a Fehérvár, a liláknak Kisvárdán kellene javítani.

2020.05.28 22:28:13

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ne félj, babám, pályán a Tabán!