Egri FC: háromszázmillió felett a tartozás, 2.6 millió a vagyon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.08. 10:29
Háromszázmillió forintot meghaladó hitelezői kötelezettség áll 2.6 milliós vagyonnal szemben a fizetésképtelenné vált Egri Futball Club Kft. esetében – írja a heol.hu. A júniusban indult új felszámolási eljárást végző új felszámoló nem ígér sok jót a hitelezőknek.

„Vagyon hiányában, valószínűleg egy év múlva befejeződik a felszámolási eljárás – idézi a regionális portál Terdik Tibor felszámolóbiztost. – A Kft. rendelkezésére álló tulajdon ugyanis csupán a kötelezettségek elenyésző részét képezi. Számottevő megtérülésre a hitelezők nem számíthatnak.”

A hitelezők (az Egri Futball Club Kft. hajdani edzői, labdarúgói és a gazdasági társaság szállítói) követeléseinek skálája a 11 ezer forintostól a 121 milliósig terjed, a végösszeg túllépi a 300 millió forintot – állítja a heol.hu a birtokába jutott információk alapján.

A 2005-ben alapított Egri FC a 2012–2013-as szezonban az NB I-ben szerepelt, utolsó lett, és a következő szezont csak az NB III-ban kezdhette meg – ahonnan az őszi idényt követően kizárták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik