Eger: hétfő délig ki kell költözni az egri stadionból

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2013.04.26. 13:06
Hétfő délig el kell hagyniuk az egri stadiont a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Egri FC munkatársainak, az üzemeltetéséért felelős önkormányzat döntése értelmében az említett időpontig ki kell költözniük az öltözőkből, illetve az irodákból is. Az önkormányzat csak az utánpótlás számára biztosítja ingyenesen a felsővárosi létesítményt.

Kocsis Zoltán kisebbségi tulajdonos a fő befektető John Marshall távozása miatt a Magyar Labdarúgó-szövetséghez (MLSZ) fordult segítségért annak érdekében, hogy a csapat le tudja játszani hátralevő mérkőzéseit. Kocsis Zoltán kisebbségi tulajdonos a fő befektető John Marshall távozása miatt a Magyar Labdarúgó-szövetséghez (MLSZ) fordult segítségért annak érdekében, hogy a csapat le tudja játszani hátralevő mérkőzéseit.

„Elestünk a reklámbevételektől. Innen generálódtak a problémáink. Sajnos nagy hibát követtem el, amikor Jámbor János főtámogató helyett John Marshallal egyeztem meg a folytatásról. A decemberben még biztos lábakon álló klubból a mai napra egy tartozásokkal teli vállalkozás lett” – mondta Kocsis a kialakult helyzetről.

A csapat pénteken önkormányzati támogatással útra kelt Kecskemétre, hogy a 25. fordulóban, 17 órától pályára lépjen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik