DVTK: súlyos betegsége után visszatért a fiatal tehetség

Vágólapra másolva!
2016.12.09. 12:22
Súlyos betegsége után Lakatos László visszatért a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK-hoz. A fiatal tehetség az orvosok szerint tünetmentes.

Az utánpótlás-válogatott tehetség, Lakatos László 15 évesen profi szerződést kapott a DVTK-tól, ám 2016 februárjában daganatot fedeztek fel a kezében. Azóta kemoterápiás kezelésekre járt.Lakatos László 15 évesen profi szerződést kapott a DVTK-tól, ám 2016 februárjában daganatot fedeztek fel a kezében. Azóta kemoterápiás kezelésekre járt.

A diósgyőri klub honlapja remek hírt közölt pénteken: Lakatos visszatért a csapat edzőközpontjába, s elkezdhette a rehabilitációs felkészülést!

„Nagyon jól érzem magam, főleg azok után, amin keresztül mentem – idézi a dvtk.eu Lakatos Lászlót. – Mindenki kedves volt velem, nagyon pozitív volt a fogadtatás. Mind a társak, mind az edzők vártak vissza, ami rendkívül jólesett. A klub is rengeteget segített nekem a betegségem során, amit ezúton is köszönök. Mostanra teljesen tünetmentes lettem, elkezdhettem újra edzeni. Az orvosoktól megkaptam az engedélyeket arra, hogy elkezdjem a tréningeket és folytathassam a pályafutásomat. A kezelőorvosom, Dr. Kelemen Ágnes szerint minimális az esélye annak, hogy kiújuljon a betegségem, de biztosan csak öt év múlva jelenthető ki, hogy meggyógyultam. Jelenleg remekül érzem magam, bár az erőállapotom nyilván még messze nem olyan, mint régen, ám szépen lassan az erőmet is visszanyerem.”

Lakatos elmondta, úgy tervezi, hogy három-négy hónap múlva már bajnoki mérkőzésen is pályára lép.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik