HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.26 15:20 Frissítve: 2015.03.19 01:59

DVTK: megegyeztek a kérővel Kádár átigazolása ügyében

Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója az NB I-es diósgyőri labdarúgócsapat hétfői felkészülési mérkőzése (Tatran Presov, 0–1) után osztotta meg a Nemzeti Sport Online-nal a Kádár Tamás ügyében született megállapodás hírét.

Kádár Tamás beavatkozásra készen (Fotó: NS-archív)

 

„Kádár Tamás ügyében mi megállapodtunk az iránta érdeklődő lengyel klubok egyikével, most már a játékoson, illetve menedzserén a sor, hogy megegyezzenek a szóban forgó csapattal” – mondta Árki Gábor az NSO-nak.

A sportigazgató nem kívánta megnevezni a „kérőt”. A lengyel médiában az elmúlt hetekben megjelent hírek szerint a Lechia Gdansk és a Lech Poznan fontolgatta a válogatott játékos szerződtetését.

A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó, meg nem erősített információja szerint a Lech ígérkezik befutónak, valószínűleg a Lovrencsics Gergő és Holman Dávid személyében két magyar futballistát már foglalkoztató poznaniaké lesz Kádár Tamás is.

A játékost képviselő CMG menedzseriroda nevében a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozó Kövesdi Viktor nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a Lechről van szó, azt azonban kijelentette: a DVTK-tól valóban megkapták a felhatalmazást a tárgyalásra a meg nem nevezett lengyel egylettel.

Mint ismert, nyáron a Wisla Kraków érdeklődött Kádár Tamás iránt, csakhogy a játékos nem találta megfelelőnek a krakkóiak kínálta pénzügyi feltételeket.

Lengyelországi forrásaink szerint most kedvezőbb az ajánlat, és a nyári lehetőséggel ellentétben ezúttal nem kölcsönvételi, hanem végleges kivásárlási szándékkal jelentkezett a kérő.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Senad Husic (bosnyák, ?), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

2019.01.22 23:03:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.01.22 03:49:10

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Az észt bajnokság kevésbé színvonalas, mint a magyar, itt nyilván nehezebb dolgom lesz.”

2019.01.21 10:54:16

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

1928-ban alakult meg az első szervezett magyar szurkolói csoport, a ferencvárosi B-közép.

2019.01.20 23:33:16

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Az ultra a meccs – önnön létének demonstrációja – idején érzelmi függőségben él, azt, hogy a bírót, az ellenfelet szidhatom, de a „másságokat” már nem, képtelen szétválasztani.

2019.01.20 14:31:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Negyedik törökországi felkészülési mérkőzésén a második vereségét szenvedte el a Ferencváros.