DVTK: Kádár kevesebbet keresett volna a Wislánál - Guzmics mázlija

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 10:50
null
Kádár (balra) végül maradt a DVTK-ban, így ősszel az NB I-ben játszott (Fotó: Korponai Tamás)
Mint ismert, Kádár Tamást a nyáron a Wisla Kraków szerződtette volna, és bár a lengyel klub már megegyezett a DVTK-val, a játékossal nem jutott dűlőre. A válogatott védő most megerősítette korábbi értesülésünket, hogy a diósgyőrinél kisebb fizetést ajánlottak neki.

„Az első ligás Wisla Kraków vitt volna egy évre kölcsönbe, a két klub meg is állapodott egymással, de velem nem jutottak dűlőre a lengyelek. Persze nem minden a pénz, de mi is abból élünk, s a Wisla ajánlata finoman szólva sem volt megfelelő – kevesebbet kerestem volna, mint Diósgyőrben. Szóval inkább maradtam, s nem is bántam meg, hiszen jó őszt tudhatok magam mögött, amivel felhívtam magamra a figyelmet” – nyilatkozta Kádár Tamás a Nemzeti Sportnak.

A védő nyári döntésével Guzmics Richárd is nagyon jól járt, hiszen Kádár helyett végül a Haladástól távozó (ingyen igazolható) labdarúgót szerződtette a Wisla. A 27 éves védő azóta alapemberré vált Krakkóban (tíz bajnokin kezdett, és mindegyiket végig is játszotta), és a legjobb nyári igazolások közt emlegetik.

Kádár iránt jelenleg is van érdeklődés Lengyelországból, a Lech Poznantól és a Lechia Gdansktól, a válogatott labdarúgó erről és jelenlegi helyzetéről is nyilatkozik a Nemzeti Sport keddi számában.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Csirszki Martin, Debreceni András (érdeklődnek iránta: Újpest, Vasas), Elek Ákos (érdeklődnek iránta: Csangcsun Jataj – Kína), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Sopron)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik