DVTK: Komant nézte ki a horvát bajnokság 2. helyezettje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.26. 13:34
A horvát SportCom.hr értesülései szerint a támadó középpályást kereső HNK Rijeka labdarúgócsapatának a DVTK játékosa, Koman Vladimir az egyik kiszemeltje.

A Rijeka a brazil támadó középpályás Moisés Lima Magalhaes utódját keresi – a jobbszélsőként, középső és középső támadó középpályásként is bevethető 27 éves dél-amerikai légiós január elsejétől már a Palmeiras játékosa.

Moisés helyére több poszton is használható támadó középpályást szerződtetne a horvát bajnokság 2. helyén álló Rijeka, így vetődött fel Koman Vladimir neve – írja a SportCom.hr. A portál úgy tudja, a magyar középpályás évi 200 ezer eurót (63.3 millió forintot) kaphatna a Rijekától.

A 36-szoros magyar válogatott – nemzeti csapatunkban legutóbb 2014 májusában játszó – Koman Vladimir februárban szerződött a DVTK-hoz, s az őszi NB I-es idényben két gólt és egy gólpasszt jegyzett a diósgyőri csapatban.

A DVTK hivatalosan nem kommunikálta a bemutatás után, hogy Koman mennyi időre írt alá – a boon.hu regionális portál fél plusz egy éves szerződésről értesült, ami azt jelentené, hogy a középpályás a 2015–2016-os szezon végén szabadon igazolhatóvá válik. A klub ezt az értesülést nem erősítette meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik