DVTK: Koman iránt másik NB I-es csapat is érdeklődött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 10:05
Az Észak-Magyarország információi szerint Koman Vladimir iránt a Győri ETO is érdeklődött, a magyar válogatott középpályás azonban – mint arról beszámoltunk – a DVTK ajánlatát fogadta el. Szabó Tamás, a DFC Kft. ügyvezetője nem árult el részleteket Koman szerződéséről.

„Bizonyára sok más csapatnál is szóba került, de a mi ajánlatunkat találta összességében a legvonzóbbnak, ezért minket választott – reagált Szabó Tamás a boon.hu azon kérdésére, hogy a Győri ETO-nál valóban felvetődött-e a játékos neve. – Viszonylag könnyen egyezségre jutottunk, a részletek tisztázása csak egy-két órát vett igénybe. Nem hiszem, hogy van jelentősége annak, Koman lett-e a Diósgyőr legjobban fizetett játékosa, az sokkal fontosabb a klubvezetők számára, hogy a szerződése szerint járó juttatása illeszkedik a DVTK stratégiájába.”Szabó Tamás a boon.hu azon kérdésére, hogy a Győri ETO-nál valóban felvetődött-e a játékos neve. – Viszonylag könnyen egyezségre jutottunk, a részletek tisztázása csak egy-két órát vett igénybe. Nem hiszem, hogy van jelentősége annak, Koman lett-e a Diósgyőr legjobban fizetett játékosa, az sokkal fontosabb a klubvezetők számára, hogy a szerződése szerint járó juttatása illeszkedik a DVTK stratégiájába.”

Az ügyvezető a regionális portál kérdésére azt sem erősítette meg, hogy a 25 éves középpályás fél plusz egy éves szerződést kötött a Diósgyőrrel.

„A szerződésnek több opciója van, így több feltételtől függ, pontosan meddig tart a közös munka. A lényeg, hogy amíg itt van egy játékos, addig segítsen minket a céljaink elérésében. Amikor esetleg arra kerül a sor, hogy távozik, mert kap egy, a miénknél sokkal kedvezőbb ajánlatot, természetesen az is fontos lesz, hogy a klub és a játékos is jól járjon a távozásakor” – tette hozzá Szabó Tamás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik