DVTK: két és fél év után távozik a magyar védő

Vágólapra másolva!
2017.01.26. 19:58
A labdarúgó NB I 9. helyén álló Diósgyőr a hivatalos honlapján számolt be Németh Milán távozásáról. A hátvéd két és fél évet töltött el a DVTK-nál.

Mint arról korábban beszámoltunk, Németh Milán a Budaörs elleni felkészülési mérkőzésen már nem szerepelt a Diósgyőr keretében, mert Georges Griffiths-hez hasonlóan szabadlistára került. A DVTK tájékoztatása szerint a magyar futballista ma távozott is a csapattól.Mint arról korábban beszámoltunk, Németh Milán a Budaörs elleni felkészülési mérkőzésen már nem szerepelt a Diósgyőr keretében, mert Georges Griffiths-hez hasonlóan szabadlistára került. A DVTK tájékoztatása szerint a magyar futballista ma távozott is a csapattól.

Németh 2014 nyarán került a Diósgyőrhöz, melyben első meccsén a Liteksz Lovecs elleni Európa-liga-mérkőzésen góllal debütált. A 28 éves balhátvéd 30 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt a DVTK játékosaként, ebben a szezonban hat bajnokin lépett pályára.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Busai Attila (Ferencváros), Fülöp István (romániai, FC Botosani – Románia), Szarka Ákos (szlovákiai, FC DAC 1904 – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Bényei Balázs (Békéscsaba), Pekár László (Puskás Akadémia FC)
Távozók: Bognár István (Ferencváros), Lázár Pál (kérésére felbontották a szerződését, szünetelteti pályafutását), Nikházi Márk (MTK Budapest), Németh Milán
Kölcsönbe távozók: Bacsa Patrik (Kisvárda)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Elek Ákos, Georges Griffiths (elefántcsontparti),

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik