DVTK: Julian Jenner már orvosin van Diósgyőrben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.27. 12:02
A boon.hu hétfőn megosztott információi szerint a Diósgyőri VTK az elmúlt héten megállapodott a holland labdarúgóval, Julian Jennerrel. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a játékos ma vesz részt orvosi vizsgálaton az NB I-es csapatnál, utána következhet a hivatalos bejelentés.

A regionális honlap szerint Julian Jenner hétfőn már részt vesz a DVTK edzésén, és pályára is léphet a kedden Székesfehérváron sorra kerülő Videoton–DVTK Magyar Kupa-nyolcaddöntőn.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a szabadon igazolható holland támadó – aki tavasszal távozott a Ferencvárostól, majd bejelentette a visszavonulását – már a múlt héten megérkezett Magyarországra, és a diósgyőri klubnál érdeklődésünkre el is ismerték, hogy kapcsolatban állnak a szélsővel.

„Julian Jennerrel a DVTK felvette a kapcsolatot a szerződtetése végett, folynak a megbeszélések a két fél között. Lépésről lépésre haladunk előre. A mai napon a játékos Miskolcon járt orvosi vizsgálaton. A stadionban elvégeztük a felméréseket, melyek egy szerződés aláírása előtt szükségesek, ezeket értékeljük természetesen, ha minden rendben van, akkor jöhet a következő lépés. Miután mindkét fél elfogadta azokat a feltételeket, melyeket egymással szemben támasztanak, akkor aláírásra kerülhet a szerződés" – nyilatkozta hétfő délután Árki Gábor, a diósgyőriek sportigazgatója a dvtk.eu-nak.

JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Bori Gábor (MVM-Paks), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, legutóbb Lombard Pápa), Kim Ho Jung (dél-koreai, FK Mornar – Montenegró), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár), Szalai Vilmos (Mezőkövesd-Zsóry), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós)
Távozott/távozhat: Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus), Augusto Batioja (ecuadori, Radnicski Nis – Szerbia), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (Csákvár), Gohér Gergő (Puskás Akadémia), Hornyák Marcell (Rakamaz), Zoran Kosztics (szerb, Nyíregyháza), Menyhért Ádám (Mezőkövesd), Nikházi Márk (Dunaújváros – kölcsönbe), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (Újpest), Vági András (MVM-Paks)
Kiszemeltek: Julian Jenner (szabadon igazolható, legutóbb Ferencváros)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik