nemzetisport.hu 2018.01.29 21:18 Frissítve: 2018.01.29 22:27

DVTK: aláírt a koszovói középpályás – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Florent Hasanit. A koszovói középpályás szombaton érkezett Diósgyőrbe, vasárnap a csapattól külön edzett, majd hétfőn az orvosi vizsgálat után este aláírta szerződését.

Florent Hasani a DVTK játékosa lett (Fotó: dvtk.eu)

 

Korábban sajtóhírek alapján már beszámoltunk róla, hogy a KF Trepca'89 fiatal középpályás iránt érdeklődik a DVTK, amely hétfőn késő este hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Florent Hasanit. A 20 éves futballista az előző idényben 16 gólt szerzett a koszovói bajnokságban és bemutatkozhatott hazája U21-es válogatottjában. A Trepcával bajnok lett, így nyáron pályára léphetett a Bajnokok Ligája selejtezőjében, amelyben két meccsen egyszer talált be. A koszovói újságírók a helyi élvonal legjobbjának is megválasztották.

„Florent személyében technikás, dinamikus, jó játékos érkezett hozzánk, akit az elmúlt évben az év játékosának választottak Koszovóban – idézi a dvtk.eu Bódog Tamást, a DVTK szakmai igazgatóját. – Úgy gondolom, azzal, hogy minket választott, a karrierje szempontjából rendkívül fontos lépést tett. Ez a lépés a DVTK segítségére is lesz. Bízom benne, hogy a támadójátékunk az ő érkezésével erősödni és gyorsulni fog.”

„Nagyon örülök, hogy aláírhattam a szerződésem a DVTK-val – így Florent Hasani.Jó csapathoz, nagy klubhoz kerültem, a koszovóinál erősebb bajnokságba. Nagyszerű edző dolgozik a csapatnál, számomra ez is nagyon fontos szempont volt. Az első benyomásaim nagyon jók, szimpatikusak a csapattársak, akikkel ha jól tudunk együtt dolgozni, akkor nagy dolgokat érhetünk el a jövőben.”

Mint arról beszámoltunk, Nono fegyelmi okok miatt kikerült a DVTK első csapatának keretéből, és megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Dusan Brkovics (szerb, FC Riga – Lettország), Florent Hasani (koszovói, KF Trepca’89 – Koszovó), Szerhij Sesztakov (ukrán, Olimpik Doneck – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Hursán György (1860 München – Németország, próbajáték)
Távozók: Kitl Miklós (Dorogi FC), Nemes Milán (BFC Siófok), Oláh Bálint (Mezőkövesd) 
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Nono (spanyol, szabadlistára került)

2020.01.23 17:25:50

Labdarúgó NB I P. K.

A Mezőkövesd a felkészülés során sem kapott sok gólt, és igazolt egy gólerős támadót.

2020.01.23 23:22:00

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Ha így van, még inkább kötelező a szerénység. Vagy ha filozófia, ültessenek le a kispadra filozófusokat a tulajdonosok, de az sem baj, ha a földön maradnak, akárcsak az általuk kiválasztott mesterek.

2020.01.22 21:35:49

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES FELVEZETÉS. III. Úgy tűnik, az Újpest támadójátéka Novothny Somán áll vagy bukik.

2020.01.22 23:18:01

Labdarúgó NB I S. T. J.

2020.01.21 23:57:25

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES FELVEZETÉS II. A várdaiak még az al-Aluminiumot is legyőzték. Hamar összeállt a DVTK, gondok Debrecenben.