DVTK: a Lombard két légiósa a kiszemeltek között?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.23. 15:56
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK érdeklődik a Lombard két légiósa, Lazar Arszics és Georges Griffiths iránt. Lazar Marjanovicsot tovább teszteli a diósgyőri együttes.

„Bedagadt a lába, remélem, nem súlyos – idézi a boon.hu Zoran Koszticcsal kapcsolatban Tomiszlav Szivicset, a DVTK vezetőedzőjét, aki beszélt Lazar Marjanovicsról is. – Már láttuk edzéseken, két edzőmeccsen, megmutatta, hogy jó játékos, de még figyeljük, vasárnap is adok neki lehetőséget. Minél többször látunk valakit, annál biztosabb, hogy nem hibázunk."boon.hu Zoran Koszticcsal kapcsolatban Tomiszlav Szivicset, a DVTK vezetőedzőjét, aki beszélt Lazar Marjanovicsról is. – Már láttuk edzéseken, két edzőmeccsen, megmutatta, hogy jó játékos, de még figyeljük, vasárnap is adok neki lehetőséget. Minél többször látunk valakit, annál biztosabb, hogy nem hibázunk."

A portál információi szerint a DVTK a Lombard két légiósa, Lazar Arszics és Georges Griffiths iránt is érdeklődik. Szemán György, az anyagi gondokkal küzdő pápai klub igazgatója ugyanakkor tagadta, hogy tárgyalnának a DVTK-val.

„A saját labdarúgóinkkal állunk tárgyalásban, és jelenleg azt mondhatom, hogy megvan mindegyikük. Köztünk és a DVTK között nem folynak egyeztetések játékosok adásvételéről, bár korábban érdeklődtünk Csirszki Martin után, aki jelenleg Mezőkövesden van" – mondta Szemán György.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Csirszki Martin (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Michal Hanek (szlovák), Menyhért Ádám (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Takács Péter (Mezőkövesd), Thiago Bonfim dos Santos (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (?)
Kiszemeltek: Antal Botond (Kecskeméti TE), Lazar Arszics (szerb, Lombard) Bányász Nikola (szerbiai, Szpartak Zlatibor Voda – Szerbia, próbajáték) Bori Gábor (Paksi FC), Pim Bouwman (holland, szabadon igazolható, legutóbbi Inter Turku – Finnország), Georges Griffiths (elefántcsontparti, Lombard), Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Lazar Marjanovics (szerb, Radnicski Kragujevac – Szerbia, próbajáték), Németh Márió (Haladás), Szabó János (Paksi FC), Nikola Sztojanovics (szerb, Csukaricski Beograd – Szerbia, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik