DVSC: újabb igazolás, a horvát listavezetőtől vettek csatárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.02. 20:44
null
Haris Handzic (Fotó: <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/csatart-igazolt-a-dvsc" target="_blank">dvsc.hu</a>)
Haris Handzic személyében bosnyák csatárt igazolt a DVSC – írja csütörtök esti hírében az NB I-es debreceni labdarúgócsapat hivatalos honlapja. A horvát éllovas Rijekától érkező játékos szerződése a jövő nyárig szól a Lokinál.

 

A 26 éves, 191 centiméter magas támadó Bosznia-Hercegovinában, az FK Sarajevóban kezdett el futballozni, ahol két év alatt 34 mérkőzésen kilencszer talált az ellenfelek kapujába.

Ezt követően megfordult a lengyel Lech Poznannál, a Rudar Prijedornál, a svájci bajnokságban szereplő Vaduznál és a Borac Banja Lukánál, utóbbiban 10 meccsén nyolcszor volt eredményes.

2014-ben Oroszországba igazolt, az FK Ufa kötelékében 48 meccsen lépett pályára. Legutóbb a horvát Rijeka játékosa volt, de ősszel csak négy mérkőzésen jutott játéklehetőséghez az éllovas csapatban – háromszor csere volt.

A támadó már csatlakozott a debreceni csapathoz a portugáliai edzőtáborban.

Ez gyors egymásutánban a harmadik igazolás a Lokinál: a horvát kapus, Ivan Kelava, valamint a venezuelai középpályás, Frank Feltscher szerződtetését is csütörtökön jelentette be a debreceni csapat.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL

Érkezők:
Haris Handzic (bosnyák, Rijeka – Horvátország), Ivan Kelava (horvát, szabadon igazolható, legutóbb Granada – Spanyolország), Justin Mengolo (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Levszki Szófia – Bulgária), Frank Feltscher (venezuelai, szabadon igazolható, legutóbb AEL Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők: Osváth Attila (Vasas)
Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Varga Kevin (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csősz Richárd, Kerekes Krisztián, Koval Viktor, Nagy Kevin
Kiszemeltek: Joao Ventura (portugál, Benfica Castelo Branco – Portugália, próbajáték)
Távozók:
Balogh János, Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Geoffrey Castillion (holland), Ognjen Djelmic (bosnyák), Kuti Krisztián (Cigánd SE), Szakály Péter (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Mészáros Karol (szlovákiai, Haladás)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik