DVSC: Pölöskey és Szécsi közeledik a kezdőcsapathoz

Vágólapra másolva!
2013.02.10. 08:32
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője elégedett Pölöskey Péter és Szécsi Márk Mezőkövesd ellen nyújtott játékával, s nyilatkozatában azt sugallta, a két fiatal remeklése mellett cseppet sem biztos Adamo Coulibaly és Ibrahima Sidibe helye a kezdőcsapatban.

A Mezőkövesd elleni meccsen 90 percen át mindketten rengeteget mozogtak, folyamatosan megjátszhatóak voltak, ha pedig csapatuk elvesztette a labdát, visszatámadtak, és ezzel zavarba hozták az ellenfél védelmét. A Ferencvárostól szeptemberben igazolt Pölöskey kétszer, Szécsi egyszer talált be a 6–2-vel zárult találkozón.a 6–2-vel zárult találkozón.

„Érthető, hogy Pölöskey Péter az ősszel még nem teljesített ilyen szinten, mint amit most láthattak tőle – mondta Kondás Elemér a Nemzeti Sportnak a szombati mérkőzés után. – Be kellett illeszkednie a csapat játékrendszerébe és a közösségébe is. Mindkettő sikerült, és sokat jelent az is, hogy most velünk dolgozhatja végig a teljes felkészülést. Szécsi Márkkal együtt bizonyítják, hogy igenis vannak alternatíváink a csatárposztok betöltésére, senkinek sincs bérelt helye a csapatban.”

A fiatal magyar duó miatt elsősorban Coulibaly aggódhat, a felkészülésbe két hét késéssel bekapcsolódó francia támadó a Balmazújváros ellen keveset futott, alig volt játékban, a kapura nem jelentett veszélyt, ráadásul elhibázott egy büntetőt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik