nemzetisport.hu 2015.06.16 15:24 Frissítve: 2015.06.16 23:19

DVSC: megszerezték az MTK-tól távozó támadót – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseit: Horváth Zsolt a debrecenieknél folytatja pályafutását.

Horváth három évre írt alá Debrecenben (Fotó: dvsc.hu)

Mint azt a Nemzeti Sport Online előrejelezte, Horváth Zsolttal kedden szerződést bontott az MTK Budapest. A támadó nem maradt sokáig munka nélkül, a debreceniek máris szerződtették a szabadon igazolható Horváthot.

„Debrecenben folytatja pályafutását Horváth Zsolt. A huszonhét éves támadó hároméves szerződést írt alá Debrecenben. A jogi végzettségű, száznyolcvanhét centiméter magas labdarúgó ma aláírta szerződését, és csatlakozik a DVSC keretéhez, amely hétfőn már megkezdte a felkészülést” – olvasható a dvsc.hu-n.

A csatár 2013-ban Pécsről került az MTK-ba. Első „kék-fehér” szezonjában 15 mérkőzésen három gólt szerzett, míg a most befejeződött idényben 28 meccsen négyszer volt eredményes.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE, ?), Króner Martin (ZTE, ?), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolható), Csató Martin (Győri ETO, a tavasszal kölcsönben Siófok, szabadon igazolható), Könyves Norbert (Paks), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolható), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Franciaország, Portugália), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak: 
2019.09.15 21:59:56

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mi történhetett edző és játékos között, rejtély…

2019.09.14 22:34:27

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Ferencváros Pakson hozta a kötelezőt.