MTK: horvát védő érkezett, Horváth távozott - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.16. 08:06
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos oldalán bejelentette, szerződtette a horvát belső védőt, Mato Grgicet, valamint azt is, hogy Horváth Zsolt távozik a klubtól.

A horvát bajnokságban szereplő NK Slaven Belupo Koprivnicától érkezik a 27 éves, horvát nemzetiségű hátvéd – írja az mtkbudapest.hu. Mato Grgic Kotor-Varosban született, és az NK Kutjevóban kezdett focizni, majd még ifistaként került a Hrvatski Dragovoljachoz, ahol megkezdte felnőtt pályafutását. Rövid ideig az NK Rudes játékosa volt, majd 2011-ben igazolt át a kaproncai Slaven Belupóhoz, ahonnan az MTK Budapesthez vezetett az útja. A belső védő átesett a magyarországi orvosi vizsgálatokon és aláírta szerződését.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy – amint azt a Nemzeti Sport Online előrejelezte – Horváth Zsolttal szerződést bontott az MTK Budapest. A 27 éves, 187 cm magas csatár 2013-ban Pécsről került az MTK-ba. Első „kék-fehér” szezonjában 15 mérkőzésen három gólt szerzett, míg a most befejeződött idényben, 28 meccsen négyszer volt eredményes.

Az NSO úgy értesült, a támadó a DVSC-nél köthet ki.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Gréczi Márton (Mercedes-KLA), Mato Grgic (horvát, NK Slaven Belupo – Horvátország), Szatmári Lóránd (PMFC)
Kölcsönbe érkezők:Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?), Hangya Szilveszter (Vasas, ?), Horváth Péter (Soproni VSE, ?), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Könyves Norbert (Paks), Márkvárt Dávid (PMFC)
Távozók: Horváth Zsolt (szabadon igazolható), Kálnoki Kis Dávid (Újpest, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Sergio Tamayo (spanyol, ?) Vass Patrik (Vasas-kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik