MTK: a támadó jobb ajánlatot kapott - távozhat

Vágólapra másolva!
2015.06.14. 11:40
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az MTK támadója, a lejáró szerződésű Horváth Zsolt hamarosan klubot vált, ha a kék-fehérek nem tudnak módosítani korábbi ajánlatukon.

A Nemzeti Sport Online klub közeli forrásból úgy tudja, hogy az MTK ugyan szeretné megtartani 27 éves támadóját, az alapembernek számító, a legutóbbi idényben 28 bajnokin négy gólt szerző Horváth Zsoltot, ám a futballistának más ajánlata is van.

A kék-fehérek eddig nem tudtak megegyezni a 2013-ban Pécsről igazolt játékossal, és ha néhány napon belül nem változik a helyzet – értesüléseink szerint az MTK még tehet egy utolsó ajánlatot –, akkor Horváth távozik. A támadó június 30. után ezt szabadon megteheti, hiszen lejár a szerződése.

Azt egyelőre nem tudni, hol köthet ki, de a magunk részéről nem lennénk meglepve, ha a DVSC-hez szerződne, mert a debreceniek korábban előszeretettel igazoltak a kék-fehérektől, és értesüléseink szerint a nyáron is több fővárosi labdarúgóval kapcsolatba léptek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők: Gréczi Márton (Mercedes-KLA), Szatmári Lóránd (PMFC)
Kölcsönbe érkezők:Varga Szabolcs (Heerenveen - Hollandia)

Kölcsönből visszatérők: Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?), Hangya Szilveszter (Vasas, ?), Horváth Péter (Soproni VSE, ?), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (PMFC), Novák Csanád (KTE)
Távozók:Kálnoki Kis Dávid (szabadon igazolható, Újpest), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Sergio Tamayo (spanyol, ?) Vass Patrik (Vasas-kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak: Horváth Zsolt (szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik