DVSC: kénytelen befejezni pályafutását a válogatott kapus

Vágólapra másolva!
2018.02.03. 16:24
Egészségügyi okok miatt nem folytathatja a pályafutását Novota János, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC szlovák válogatott kapusa – közölte a klub hivatalos honlapján.

Novota János nem tudta elkezdeni a felkészülést a DVSC-vel, mivel az edzéseket megelőző vizsgálatok olyan eredménnyel zárultak, hogy a rutinos kapusnak be kell fejeznie a pályafutását. Novota ősszel egy NB I-es bajnokin, valamint három Magyar Kupa-meccsen védett.

A tavaly nyáron a szlovák válogatottba meghívott 34 éves Novota utódját már keresi a DVSC: Tomás Kosicky próbajátékon szerepel a debrecenieknél. A 31 esztendős kapuvédő szintén kerettag a szlovák nemzeti csapatban, eddig egy tétmeccsen kapott bizonyítási lehetőséget. Kosicky Pozsonyban nevelkedett, majd megfordult Olaszországban (Catania, Novara), Görögországban (Aszterasz Tripolisz) és Izraelben (Hapoel Raanana) is.

Kosicky a Kisvárda elleni második szombati felkészülési mérkőzésen (3–3) végig a pályán volt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Kerekes Krisztián (Budafoki MTE)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Tomás Kosicky (szlovák, próbajáték, legutóbb Hapoel Raanana – Izrael)
Távozók: Karol Mészáros (szlovákiai, Haladás, kölcsön után végleg), Novota János (szlovákiai, visszavonul), Szilvási Péter (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik